Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2018

Berbec

Astăzi îţi propui să fii cea mai eficientă persoană pe care o cunoşti, aşa că începi ziua dis de dimineaţă, cu energie şi voie bună, munceşti cu spor până după prânz, iar apoi încerci să planifici ceva, tot legat de locul de muncă. O să ai o zi foarte reuşită.

Taur

Ziua de azi vine cu nişte griji în plus, pentru că afli o veste proastă despre cineva cunoscut. Chiar dacă nu te afectează în mod direct, aceste veşti îţi cam dau ziua peste cap. Spre seară, cineva îţi face un cadou inedit.

Gemeni

Încerci azi să te împaci cu cineva cu care ai avut un conflict la un moment dat, iar de atunci legaturile voastre sau cam răcit. O să îţi calci pe orgoliu pentru a reuşi această împăcare, dar ai să vezi că va merita.

Rac

Ziua de azi înseamnă pentru tine multă agitaţie şi multe drumuri, pentru că ai de rezolvat nişte lucruri ce ţin de un contract sau poate de o moştenire. Oricum ar fi, actele acestea te vor obliga să mult azi, să stai pe la cozi şi îţi vor testa nervii.

Leu

Astăzi o să pui la cale un plan la care ai visat de multă vreme, un plan care să te ajute să obţii fie un nou loc de muncă, fie o colaborare la care sperai. Nu îţi va fi deloc uşor, dar cu puţin ajutor şi cu multă perseverenţă sigur vei reuşi.

Fecioară

Pregateşte-te pentru o zi plină de provocări la locul de muncă, unde din păcate sunt şanse să te cerţi cu cineva, pe tema unor acte, a unor bani sau a unor contracte. Oricum ar fi, trebuie să înţelegi că cearta nu vă va duce nicăieri. Comunicaţi deschis şi veţi rezolva toate problemele.

Balanţa

Vrei să ajuţi pe cineva azi, dar s-ar putea să te bagi fără să vrei prea mult în viaţa acestei persoane, în încercarea de a-i face un bine. Poate că ar trebui să o iei mai uşor şi, mai ales, să discuţi cu persoana în cauză mai întâi, pentru a vedea cât de mult te poţi implica.

Scorpion

Azi rezolvi o problema mai veche care îţi aduce o sumă importantă de bani, iar cu aceşti bani vrei să îi faci un cadou persoanei iubite, ceva la care partenerul tău visa de multă vreme. O să ai o zi foarte reuşită, iar seara va culmina cu bucuria pe care o vei oferi unei persoane dragi.

Săgetător

Începi ziua cu multă muncă, dar spre amiază deja vei vedea primele rezultate. Un şef te va aprecia şi îţi va lăuda eforturile, ceea ce te va bucura mult, dar ar putea provoca o criză de invidie unui coleg.

Capricorn

Azi ai şansa de a-i spune cuiva adevărul, un adevăr mai vechi pe care l-ai ţinut ascuns, şi chiar dacă va fi un moment destul de dureros, ţine minte că mereu e mai bine să se pornească de la premisa asta, decât să-ţi construieşti viaţa pe minciuni.

Vărsător

Dacă te vei concentra azi, te vei putea bucura de cea mai bună zi a ta din această săptămână. O să reuşeşti tot ce ţi-ai propus şi o să îţi faci un prieten nou, într-un loc cu totul şi cu totul neaşteptat. Bravo ţie!

Peşti

Azi va trebui să accepţi că ideile tale nu sunt mereu cele mai bune. Din păcate pentru tine, cineva îţi va spune asta direct în faţă, fără menajamente, însă poate că e mai bine aşa, poate că asta te va trezi la realitate.