Horoscopul zilei de 22 februarie 2019

Berbec

Este o zi bună pentru a purta dialoguri cu persoana iubită și a pune la cale planuri de viitor. Dacă aveți o relație solidă și de lungă durată nu este exclus să aduceți în discuție căsătoria.

Taur

Poți intra în conflicte cu colegii de muncă din cauza unor neînțelegeri mai vechi. Înainte de a vă arunca reproșuri poate ar fi mai bine să faceți o investigație mai amănunțită.

Gemeni

Dacă până acum ai avut parte de unele confuzii în plan sentimental, astăzi vei avea ocazia să lămurești prin dialog toate neînțelegerile. Moment bun pentru clipe romantice în doi.

Rac

Poți intra în conflicte cu membrii familiei ca urmare a unei situații ce are legătură cu persoana iubită. Te sfătuim să nu bagi mâna în foc pentru nimeni.

Leu

Ai chef de distracție și nu este exclus să pui la cale o minivacanță alături de grupul de prieteni sau de persoana iubită. Moment bun pentru consolidarea relațiilor și pentru împăcări.

Fecioară

Ai ocazia să negociezi un contract din punct de vedere financiar și te sfătuim să nu dai înapoi, ci să te menții pe poziții. Sunt șanse de îmbunătățire a veniturilor.

Balanţa

Dacă te tentează o schimbare de look astăzi este momentul să faci pasul cel mare. De asemenea, vei fi tentată să faci niște cheltuieli la shopping și să-ți înjumătățești veniturile.

Scorpion

Nu te simți chiar în apele tale și cauți să te retragi din agitația cotidiană, ba chiar vei evita anumite persoane care știi că te obosesc prin exuberanța și energia de care dau dovadă.

Săgetător

Ai ocazia să discuți un subiect sensibil cu un prieten și chiar să te împaci cu cineva din anturaj cu care până acum ai fost în conflict.

Capricorn

Discuțiile profesionale, cu colegii și colaboratorii, îți pot ocupa tot timpul și te pot goli de energie, însă îți va face plăcere să fii în centrul atenției acestora.

Vărsător

Ideea de a urma un curs de dezvoltare profesională sau personală începe să te încânte din ce în ce mai mult. Contextul astrologic te va susține în astfel de demersuri, prin urmaer te sfătuim să nu mai stai pe gânduri.

Peşti

Un conflict pe teme financiare poate izbucni astăzi în relația de cuplu. Poți primi reproșuri că ai cheltuit prea mulți bani pentru propriile plăceri sau, din contră, tu poți face reproșuri persoanei iubite că a înjumătățit bugetul pentru a-și satisface un moft.