Horoscopul zilei de 22 februarie 2018

Berbec

Pregătește-te pentru cea mai bună zi pe care o vei avea în această lună! Astrele îți dau energie, noroc, îți scot în cale oportunități grozave, iar tot ce trebuie să faci tu este să ai curajul necesar să profiți de toate acestea. Îndrăznește, azi nu ai cum să dai greș!

Taur

Ai o zi destul de bună, dacă nu pui la socoteală o mică ceartă pe care ai putea s-o ai cu un coleg de serviciu. Pur și simplu nu reușiți să vă înțelegeți, să fiți pe aceeași lungime de undă, iar asta te scoate din sărite. Mai lasă de la tine dacă poți și dacă vrei...

Gemeni

Azi e o zi excelentă pentru relația ta de cuplu, așa că profită de asta și bucură-te de fiecare clipă pe care o petreci în compania persoanei iubite. Chiar dacă munca vă desparte, chiar dacă aveți treabă, responsabilități, azi o să vă lege o energie specială și o să vă simțiți mai îndrăgostiți ca oricând.

Rac

Cineva din familie se opune unei idei pe care tu o consideri minunată, extraordinară... Până la urmă e doar treaba ta ce faci cu viața ta! Sigur, și părerile persoanelor apropiate contează pentru noi, în general, dar dacă tu simți că vrei să faci ceva și familia sau oricine te ține pe loc, ia atitudine și urmează-ți intuiția!

Leu

Ziua de azi se anunță a fi pur și simplu grozavă, iar motivul e că o rudă îți dă un anunț la care chiar nu te așteptai - ai putea primi o moștenire generoasă, care să-ți schimbe viața, de exemplu. Ai o zi fantastică, cu siguranță că e cea mai bună din această lună!

Fecioară

Dragostea are nevoie de pasiune, iar relația de prietenie dintre tine și jumătatea ta de cuplu riscă să vă strice legătura... E bine să fii apropiat de jumătatea de cuplu, dar prietenia nu trebuie să devină mai palpabilă ca iubirea pasională. Ai grijă, călcați pe o linie extrem de fină și riscați să treceți de la iubiți la amici.

Balanţa

Bucură-te de o zi destul de bună azi, mai ales că o să primești mai multe laude ca oricând, datorită unui lucru pe care îl vei face la locul de muncă. Astrele îți dau inspirație, tu ai chef de muncă, iar asta e combinația perfectă. Șefii n-au decât să remarce faptul că ești atât de dedicată și de perseverentă.

Scorpion

Ai mari șanse azi să primești o veste din afara țării, o veste care are legătură cu extinderea familiei. Fie că asta înseamnă o nuntă, un bebeluș, tu vei începe să te gândești la partea practică a lucrurilor - cât vei cheltui cu acest eveniment, cum vei ajunge acolo, cum îți vei planifica restul activităților în funcție de acest eveniment.

Săgetător

Poate că nu ai tu tot curajul din lume, dar cu siguranță nici o persoană lașă nu ești. Iar azi vei avea ocazia să le arăți tuturor asta! Își vor schimba total părerea despre tine, într-un moment în care o situație de criză va scoate tot ce ai tu mai bun din tine!

Capricorn

Ai o zi marcată de o minciună, care iese la iveală în cel mai neașteptat mod, în cel mai prost moment. Sigur că niciodată nu e frumos să afli că cineva te-a mințit, dar de această dată parcă prea a exagerat persoana în cauză. O să rămâi pur și simplu fără cuvinte...

Vărsător

Relația cu partenerul de cuplu începe să scârțâie, iar de vină ar putea fi o persoană din exterior, care pune presiune pe relația voastră. Poate că ar trebui să comunicați mai mult și să vă vedeți mai mult de treburile voastre, fără să-i băgați atât de mult în seamă pe cei din jur.

Peşti

Nu o să fie cea mai bună zi a ta azi, dar din fericire astrele îți rezervă o surpriză de zile mari la ceas de seară! Pregătește-te pentru lacrimi de fericire, zâmbete, bucurie maximă și... fă-ți bagajul! S-ar putea să pleci undeva chiar week-end-ul care urmează!