Horoscopul zilei de 22 decembrie 2018

Berbec

Atenția ta se îndreaptă asupra familiei. Vei avea ocazia să te bucuri de momente frumoase alături de cei dragi și să lămurești niște situații din trecut care au rămas nerezolvate. Preocupări deosebite pentru confortul locuinței.

Taur

Ai ocazia să pui la punct niște planuri cu rudele și să te bucuri de mai multă atenție din partea celor dragi. Concentrează-ți atenția și asupra prietenilor dacă vrei să-ți păstrezi relațiile. Cel puțin dă-le un telefon!

Gemeni

Ai putea primi o sumă de bani neașteptată din partea unui membru al familiei sau chiar din partea unui colaborator. Poate fi vorba de o recunoaștere a meritelor tale profesionale.

Rac

O discuție tensionată cu partenerul de cuplu ar putea distruge relația, iar în contextul astrologic actual, ar putea duce încet și sigur către despărțire. Atenție mare la dialog!

Leu

Nu ești în apele tale și nu te poți bucura pe deplin de spiritul sărbătorilor de iarnă. Niște gânduri, amintiri, dorințe neîmplinite te pot frământa azi. Încearcă să vezi doar partea plină a paharului!

Fecioară

Poți fi luată prin surprindere de comportamentul persoanei iubite sau de o declarație făcută, însă nu neapărat în sensul negativ. Profită mai mult de timpul pe care-l aveți la dispoziție pentru a vă consolida povestea de iubire.

Balanţa

Nu te poți bucura pe deplin de spiritul sărbătorilor de iarnă pentru că ești cu gândul la muncă. Posibil să apară o situație neașteptată care să-ți dea peste cap niște planuri.

Scorpion

Este foarte probabil să pleci într-o călătorie și la drum să întâlnești o persoană care să-ți trezească interesul. Dacă ești într-o relație, ar fi bine să nu te lași cucerită.

Săgetător

Ai mari șanse să primești o sumă de bani, un cadou valoros sau un bun material la care nu te așteptai. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură! Nu vrei să intri în noul an cu buget zero, nu-i așa?

Capricorn

În plan sentimental aspectele nu sunt deloc bune și dacă relația ta a avut parte de urcușuri și coborâșuri până acum, este foarte posibil ca aceste sărbători să nu vă prindă împreună. Ai grijă la dialogul cu persoana iubită care va fi peste măsură de tensionat astăzi!

Vărsător

Te sfătuim să te odihnești mai mult și să acorzi mai multă atenție sănătății. Este posibil ca unele afecțiuni mai vechi, într-un context de stres și suprasolicitare, să se manifeste destul de agresiv.

Peşti

Ai parte de acțiune în sectorul sentimental, iar acest aspect poate avea două direcții majore: dacă ești într-o relație de lungă durată și totul merge perfect, ei bine te poți aștepta la o cerere în căsătorie, în schimb, dacă relația ta nu mai funcționează, nu este exclus să vă despărțiți. Nativii singuri se pot lăsa ușor cuceriți și se pot implica în aventuri pasagere care pe viitor să se dezvolte frumos.