Horoscopul zilei de 22 decembrie 2017

Berbec

Un prieten îți face o surpriză neașteptată, fie îți oferă un cadou pe care-l visai de ceva vreme, fie te invită într-un loc în care nu ai mai fost până acum si rămâi profund impresionată.

Taur

O situație neplăcută petrecută la locul de muncă sau o veste anunțată de un coleg îți poate strica ziua și te poate mâhni. Pe seară vei petrece în compania prietenilor și te vei detensiona.

Gemeni

Cineva drag aflat în străinătate îți va face o surpriză și chiar dacă nu va reuși să-ți fie alături de Sărbători, te va surprinde cu un cadou sau o felicitare.

Rac

Vei primi o sumă de bani și vei fi luată prin surprindere. Este excat ceea ce aveai nevoie în acest moment și acest aspect îți oferă o stare de energie suplimentară.

Leu

Persoana iubită îți face o surpriză astăzi și te vei simți în al noulea cer, răsfățată, iubită și apreciată. Nu uita că și tu trebuie să-i întorci întocmai favorul făcut.

Fecioară

Vei si surprinsă peste măsură să afli că cineva de la locul de muncă nu-ți vrea binele și vrea să scape de tine cu orice preț. Abordează cu calm situația și nu te lăsa necăjită prea tare.

Balanţa

Cineva din familie îți face o surpriză la care nu te-ai fi așteptat niciodată. Posibil să-și pregătească o excursie în afara țării sau să-ți cumpere acel obiec valoros pe care tu nu ți l-ai fi permis prea curând.

Scorpion

O ceartă cu cineva din familie te va scoate din minți și îți vei pierde controlul. Nu arunca cu vorbe grele și nu sări la luptă, mai târziu s-ar putea să regreți.

Săgetător

Te pregătești de concediu și ești entuziasmată peste măsură ca, în sfârșit, scapi de agitația și stresul de la locul de muncă. Este posibil să ai o discuție mai aprinsă cu un tovarăș ed drum, dar se va aplana imediat conflictul.

Capricorn

Bonusul pe care-l primești de la locul de muncă îți va înfrumuseța ziua și îți va schimba percepția despre tine, care era una destul de negativistă.

Vărsător

Astăzi te poți lăuda cu o capacitate ed comunicare ieșită din comun, iar cei din jurul tău se vor minuna de cât de vorbăreață ești și vor profita de moment să te tragă de limbă.

Peşti

Câștigi sau primești pe neașteptate o sumă de bani pe care, fie o pui deoparte, fie te duci și o cheltui imediat pe ceea ce-ți dorești, probabil pe cadoul de Crăciun pentru tine.