Horoscopul zilei de 22 august 2018

Berbec

Chiar dacă în prima parte a zilei pot apărea niște neînțelegeri la locul de muncă sau care au legătură cu o sumă de bani, situația se va detensiona pe parcursul zilei. Seara poate fi un moment prielnic pentru a discuta cu partenerul acele subiecte pe care le-ați amânat sau evitat până acum.

Taur

În sfârși vești bune pe plan amoros pentru cei născuți în zodia Taur. Este momentul să se apropie mai mult de partener și să-i spună cu sinceritate ceea ce simt pentru el și ceea ce-și doresc pe viitor de la relație.

Gemeni

Diplomația nu este punctul forte al celor născuți în zodia Gemeni și din acest motiv, aruncând verde în față ce gândesc, s-ar putea să se certe cu niște prieteni și chiar să încheie o relație de amiciție mai veche.

Rac

Cei născuți în zodia Rac fac planuri de viitor în ceea ce privește concediul sau un eveniment petrecut la distanță. Nativii au chef de relaxare și distracție și se îndreaptă către cercul de prieteni pentru a-și satisface dorințele.

Leu

Cu toate că este un moment bun pentru a trasa planuri de viitor, cei născuți în zodia Leu pot aborda subiecte destul de delicate în dialogul cu partenerul de viață și un plan de petrecere a timpului împreună poate fi amânat sau chiar anulat.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă astăzi de un farmec personal aparte și pot cuceri pe oricine își propun. Sfatul nostru este să nu se lase duși de val deoarece nu este momentul să înceapă o relație, iar o aventură i-ar face să sufere pe viitor.

Balanţa

Tensiunile din cuplu încă nu s-au dizolvat, însă partenerul de viață le va fi alături celor  născuți în zodia Balanță, în special într-un demers legat de partea financiară și ar fi idicat să profite de acest context astral pentru a face niște calcule pe termen lung.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de niște evenimente neașteptate de natură să le dea peste cap planurile de peste zi, motiv pentru care astăzi nativii ar trebui să fie mai detașați și mai puțini stricți cu agenda de lucru.

Săgetător

Dacă ziua începe cu drumuri pentru rezolvarea unor chestiuni administrative și financiare, posibil legate de locuință, se va termina cu o invitație în oraș, fie din partea persoanei iubite, fie din partea unui prieten foarte drag și apropiat.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de întâlniri cu rudele, spontane sau planificate, sau o reuniune de familie le va ocupa toată seara. Este momentul să-și spună of-ul și să accepte sfaturile celor mai în vârstă.

Vărsător

Intuiția bună de care dau dovadă astăzi cei născuți în zodia Vărsător îi poate ajuta în luarea unor decizii la locul de muncă sau în afacerile pe care le administrează. Se recomandă, însă, mai multă odihnă.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești pot primi oferte interesante de muncă sau noi colaborări își pot face simțită prezența, însă nu este momentul deciziilor importante. Sfatul nostru este să te consulți cu cei mai în vârstă sau cu persoane cu experiențe înainte.