Horoscopul zilei de 22 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Berbec

Eclipsa dă azi lucrurile peste cap și tot ceea ce credeai că merge perfect în viața ta se transformă în haos. E foarte posibil să te cerți cu partenerul de cuplu, cu colegii sau chiar cu șefii, la fel cum e foarte posibil să te enervezi într-atât de tare la locul de muncă încât să te duci direct la biroul de resurse umane și să-ți depui demisia.

Taur

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Taur

Nimeni nu poate scăpa de furia ta azi. Eclipsa te afectează profund și ai toată ziua o stare de nervozitate și neliniște. La un moment dat va trebui să te descarci de tot, așa că încearcă să o faci cât mai delicat posibil, dacă nu vrei să rupi legătura din cauze prostești cu persoana respectivă.

Gemeni

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Gemeni

Astrele îți erau favorabile, dar din cauza eclipsei totul se schimbă. Ești predispusă la accidente de muncă, așa că ai mare, mare grijă ce faci astăzi. Încearcă să te ferești pe cât posibil de pericole, pentru că nu ai o zi bună. Important e să scapi de ziua aceasta, de mâine lucrurile ar trebui să revină la normal.

Rac

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Rac

Dincolo de faptul că ai o stare de neliniște toată ziua, eclipsa nu te afectează foarte rău. Ești printre fericiți și ar trebui să te bucuri! Azi încearcă să termini munca cât de repede poți, pentru că s-ar putea ca acasă să te aștepte o mare surpriză. Seara te va prinde cu zâmbetul pe buze.

Leu

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Leu

Pentru tine, ziua de azi vine cu vești bune, mai ales la capitolul sănătate. Primești niște rezultate de la analize sau poate mergi la un control, iar lucrurile stau bine, mai bine decât credeai tu. Bucură-te, măcar ai scăpat de o grijă! Seara poți afla un secret important, dacă știi să asculți persoanele care îți vorbesc.

Fecioară

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Fecioară

Ești afectată de eclipsă, iar energia aceasta puternică ajunge în cazul zodiei tale, în casa banilor. Ai grijă să nu semnezi nicio tranzacție importantă azi, străduiește-te să nu îți pierzi cardul sau portofelul și nu face cumpărături impulsive. De mâine, totul revine la normal.

Balanţa

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Balanță

Ziua de azi stă sub semnul angoasei. Nu ai o zi bună, deoarece ești direct influențată de eclipsa de soare, iar asta îți va da o stare neplăcută. Dacă reușești să treci cu bine peste această zi, zilele următoare ți se vor părea floare la ureche! Străduiește-te să faci față!

Scorpion

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Scorpion

Te numeri printre fericiții zilei, așa că bucură-te. Tu nu vei avea probleme azi și, drept urmare, vei reuși să realizezi tot ce ți-ai propus, fără prea mare bătaie de cap. În plus, s-ar putea ca la ceas de seară să ai parte și de câteva surprize frumoase, emoționante de-a dreptul!

Săgetător

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Săgetător

Cineva din anturaj îți propune azi o călătorie, în afara țării, într-o perioadă în care aveai deja alte planuri. Chiar dacă inițial vei refuza, e posibil să te bântuie propunerea respectivă toată ziua. Altfel, colegii de serviciu au și ei o propunere pentru tine, una care implică tot distracție. Îndrăznește și acceptă provocările!

Capricorn

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Capricorn

Bucură-te de o zi minunată, pe care o vei petrece gândindu-te la o persoană de care te-ai îndrăgostit de curând, în mod neașteptat. Fluturașii din stomac nu te vor lăsa să faci altceva oricum. Îți vine să le spui tuturor, în gura mare, despre noua ta cucerire!

Vărsător

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Vărsător

Astrele îți sunt favorabile azi, mai ales în plan financiar. Ai șanse să câștigi bani sau să ieși pe profit, dacă ești implicată în afaceri. Bucură-te de succes pentru că îl meriți și pentru că ai muncit mult să ajungi aici! Bravo ție!

Peşti

Horoscopul zilei de 22 august 2017 - Pești

Ziua de azi se anunță a fi imprevizibilă! Chiar dacă pleci de acasă cu un plan concret, astrele reușesc să îți pună bețe în roate și să îți schimbe total planurile. Uneori, puțină amețeală de acest gen ajută, să știi. Nu te speria, numai bine, te mai trezești și tu la viață!