Horoscopul zilei de 22 aprilie 2020

Berbec

Atenție la cheltuieli sau la investiții! Ai tendința de lua decizii impulsive și poți pierde bani!

Taur

Nu este o zi bună pentru a lua decizii! Evită să intri în conflicte cu șefii pentru că sectorul carierei este destul de sensibil astăzi.

Gemeni

Ai tendința de a fi superficială în atitudinea față de ceilalți și te sfătuim să adaugi un strop de empatie dacă nu vrei să primești critici.

Rac

Cei dragi au nevoie de tine și le vei fi alături cu un sfat, cu o vorbă bună. Un prieten te poate surprinde cu o veste plăcută.

Leu

Relația de cuplu poate fi ușor tensionată și cel mai bine ar fi să dai dovadă de maturitate în acțiuni și de mai multă înțelegere.

Fecioară

Faptul că te axezi stricxt pe propria persoană și pe propriile tale nevoi poate fi frustrant pentru cei din jur și poți primi critici și reproșuri mai ales de la cei dragi.

Balanţa

Ai mare grijă la relația pe care o clădești pentru că dacă nu este bazată pe sinceritate și fidelitate, lucrurile nu vor funcționa.

Scorpion

Azi ai tendința de a fi mai catolic decât Papa și poți exagera cu criticile celor dragi, poți face reproșuri și... ai tendința să vezi paiul din ochiul altuia.

Săgetător

Locul de muncă se poate dovedi suprasolicitant și din acest motiv poți fi peste măsură de obosită. Nu te suprasolicita și nu te implica în mai multe activități dintr-o dată.

Capricorn

Cu greu îți înțelegi trăirile sufletești și simți nevoia să faci o schimbare majoră. Cel mai bine ar fi să începi să studiezi domenii noi, să explorezi alte culturi, de exemplu.

Vărsător

Ai foarte multă energie și tinzi să o canalizezi greșit, mai ales agresiv. Încearcă să o consumi în activități fizice care cer efort: sport, grădinărit, curățenie în casă.

Peşti

Azi te simți în apele tale și ești împăcat cu deciziile tale. Este o zi bună pentru a căuta răspunsuri la întrebări care te macină de multă vreme pentru că vei ști pe cine și cum să întrebi astfel încât să primești răspunsuri.