Horoscopul zilei de 22 aprilie 2019

Berbec

Niște griji financiare (posibil nefondate) ți-ar putea da planurile peste cap. Te sfătuim să faci o analiză mai atentă a situației și să mai reduci din cheltuieli.

Taur

Ești tentată să intri în conflicte cu persoana iubită și te sfătuim să eviți acele subiecte sensibile care pot da naștere unor dialoguri în contradictoriu.

Gemeni

Se poate să te simți extenuată, obosită, plictisită și chiar dacă ai vrea să-ți canalizezi atenția către ceva, starea generală nu te va susține și te va îndemna șa odihnă.

Rac

La locul de muncă poți avea parte de unele provocări care să-ți dea peste cap programul și starea de spirit. Încearcă să ai mai multă grijă de sănătate.

Leu

Traversezi o etapă bună, ai chef de muncă, dar și de distracție și vei fi atrasă de activitățile culturale, sportive și care îți dau mână liberă să-ți pui în valoarea talentele.

Fecioară

Poți primi o sumă de bani, un cadou consistent sau orice alt beneficiu material la care să nu te aștepți. Moment favorabil pentru relaxare și odihnă.

Balanţa

Dacă ai de susținut examene, interviuri și discursuri în public, poți să te prezinți cu încredere deoarece contextul astrologic te va susține din plin.

Scorpion

Este posibil să ai parte de situații mai puțin plăcute care să vizeze instituțiile statului sau persoane care au legătură cu acestea, funcționari publici, în special dacă vorbim ed sistemul juridic și administrativ.

Săgetător

Îți faci griji cu privire la bani și din această cauză nu o să fii în apele tale. Poate ar fi bine să-ți reevaluezi modul ed a cheltui și nu neapărat să cauți noi surse de venit.

Capricorn

Te sfătuim să eviți extenuarea și suprasolicitarea la locul de muncă în caz contrar te-ai putea alege cu acutizarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi, chiar cronice.

Vărsător

Ai tendința de a intra în conflicte cu cei din jur ca urmare a unei viziuni diferite. Este posibil să încerci să-ți impui mult prea agresiv propriile principii de viață.

Peşti

Poți avea parte de întâlniri cu persoane importante, persoane care să te ajute în ascensiunea profesională, să te propulseze la alt nivel și te sfătuim să ai mai multă încredere în tine.