Horoscopul zilei de 22 aprilie 2018

Berbec

Începi ziua gândindu-te deja la săptămâna care stă să înceapă, dar să știi că multe se vor întâmpla azi... deci poate că ar trebui mai degrabă să trăiești prezentul, înainte să te gândești la viitor. E o lecție și-n ziua de azi.

Taur

Trebuie să rezolvi ceva ce ai tot amânat în ultima perioadă. Treci la treabă, pentru că n-o s-o facă nimeni în locul tău. Cu cât termini mai repede, cu atât mai bine, o să ai timp și de relaxare apoi.

Gemeni

Ai încredere în cineva că te va ajuta, așa cum ți-a promis, dar uite că nu toți oamenii se țin de cuvânt, iar azi va trebui să găsești o soluție cât mai rapid, pentru a rezolva o situație de criză, fără acest ajutor promis.

Rac

Te bucuri de încă o zi în care reușești să faci tot ce ți-ai propus, spre surprinderea tuturor care credeau că vei renunța mai devreme sau mai târziu. Dar nu e deloc așa, ei nu știu câtă perseverență zace în tine, atunci când îți propui ceva...

Leu

Trebuie să rezolvi o situație de familie azi, posibil un conflict în care ai fost prinsă fără voia ta. Noroc că ai cuvintele la tine și știi cum să îi abordezi pe cei implicați. Ești un exemplu de răbdare și perseverență!

Fecioară

Ai toate șansele să primești vești de peste mări și țări azi, vești care să te bucure până la lacrimi. Ar putea fi vorba de starea de sănătate a cuiva drag sau de o invitație la un eveniment important.

Balanţa

Te bucuri de o zi splendidă, în care nu faci altceva decât să te relaxezi și să uiți de toate problemele. Oamenii din jur te-ar putea acuza că ești leneșă, dar nu are de ce să-ți pese. Doar tu știi cât ai muncit săptămâna asta...

Scorpion

Trebuie să faci o invitație și nu prea știi cum să abordezi persoana în cauza. Cel mai bine ar fi s-o faci cât mai direct cu putință, fără ocolișuri. N-ai ce pierde, gândește-te la asta. Ai numai de câștigat!

Săgetător

Ești pe muchie de cuțit. Nu știi dacă să spui da sau nu. Gândește-te bine la ceea ce îți dorești tu și nu mai pune mereu nevoile altora înaintea nevoilor tale. A venit timpul să te gândești și la propria ta persoană.

Capricorn

E cazul să uiți de tot ceea ce învățat până acum, să renunți la gândirea ta analitică, la principii, la analiza consecințelor și să te arunci cu inima deschisă într-o aventură neașteptată azi. Succes!

Vărsător

Fără riscuri nu există câștiguri majore, iar azi va trebui să-ți asumi acele riscuri. Bucură-te de succes la final, pentru că a fost numai meritul tău. Nu are rost să te întristezi dacă apropiații nu te susțin.

Peşti

Când credeai că ai scăpat de orice problemă... ți se strică ceva în casă. Va trebui să rezolvi asta azi, drept urmare îți anulezi toate planurile, iar asta te face puțin irascibilă. Asta e, o să vină și vremea distracției!