Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Berbec

Azi ai undă verde la întâlnirile cu prietenii și chiar se poate să puneți la cale planuri frumoase împreună. Atenție, însă, la modul de comunicare! Fără impulsivitate în acțiuni!

Taur

Este posibil ca din cauza situației financiare deloc stabile să fii nevoită să anulezi niște planuri. Se întrevăd întâlniri cu persoane importante, cu impact în viitor.

Gemeni

Ai tebdința de a fi superficială în dialog și de a enerva pe toată lumea din jur. Conflictele sunt la ordinea zilei și țin doar de atitudinea ta.

Rac

Îți dedici ziua familiei și reușești să restabilești o legătură cu cineva mai în vârstă pe care o credeai pierdută. Se întrevăr dialoguri cu și despre copii.

Leu

Este posibil să simți o mare dezamăgire cauzată de un prieten, de o persoană apropiată. Posibil ca niște palnuri făcute să se năruie în fața ta și tu să privești cu neputință.

Fecioară

Dai dovadă de o mare capacitate de socializare și dialogul cu cei din jur va fi unul extraordinar de plăcut. Este posibil să poți obține mult mai ușor ceea ce-ți dorești și chiar să-ți faci noi cunoștințe.

Balanţa

Posibil ca astăzi să exagerezi cu cheltuielile și astfel să-ți dezechilibrezi situația financiară pentru o perioadă destul de lungă cât să devină inconfortabilă pentru psihic.

Scorpion

Evită sp iei decizii rapid și fără să le treci prin filtrul rațiunii. Ești emotivă și nici intuiția nu te va ajuta așa cum ești obișnuită.

Săgetător

Ai parte de o întâlnire cu o persoană pe care fie nu ai mai văzut-o de multă vreme, fie acum o intâlnești întâia oară, însă te va pune pe jar și-ți va trezi multe emoții.

Capricorn

Este o zi pe care te sfătuim să ți-o dedici ție și activităților care-ți fac plăcere. Evită să faci ceea ce vor alții, cu toate că prietenii s-ar putea să te acapareze cu ofertele.

Vărsător

Se întrevăd posibile conflicte de interese cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Detașează-te de situație pentru a lua cea mai bună decizie și nu te grăbi!

Peşti

Starea de sănătate este la limită, așa că nu exagera cu distracțiile și evită excesele. Recomandarea noastră este să te odihnești corespunzător și să eviți activitățile care te pot suprasolicita fizic.