Horoscopul zilei de 21 septembrie 2018

Berbec

E vineri, așa că te trezești din starea de amorțeală - da, abia acum, la sfârșitul săptămânii - și începi să te pregătești pentru week-end. Ai chef de distracție, de aventuri, de momente romantice, de tot și de toate!

Taur

Ești în elementul tău azi, iar asta nu se poate schimba. Nici măcar o mică dramă care apare la locul de muncă pe parcursul zilei nu îți poate schimba starea de spirit. Te bucuri prea mult pentru simplul fapt că e vineri!

Gemeni

Un prieten îți propune o aventură de zile mari azi, imediat după încheierea serviciului. O să accepți fără să stai pe gânduri, pentru că toată săptămâna n-ai făcut altceva decât să muncești!

Rac

Azi prinzi din zbor o bârfă și nu știi ce să faci - să le-o spui și altora sau nu? O să faci un compromis până la urmă, o s-o spui unei singure persoane, dar din păcate pentru tine, persoana respectivă s-ar putea să o dea mai departe...

Leu

Te bucuri în sfârșit de o zi fără griji majore, fără stres, fără bătăi de cap. Cu toate acestea, cineva din familie ține musai să-ți cam strice ziua asta cu negativitatea sa. Încearcă să nu pui nimic la suflet.

Fecioară

Ai o zi atât de bună cum nu ai mai avut de multă vreme! Te bucură orice mărunțiș, orice discuție, orice peisaj, orice fragment de text sau imagine pe care le vezi. Ești ușor de impresionat și ești și ușor melancolică.

Balanţa

Partenerul de cuplu te cunoaște mai bine ca oricine și știe dintotdeauna ce îți dorești. Azi ți-ar putea îndeplini pe neașteptate una dintre cele mai mari dorințe. O să fie o surpriză de proporții!

Scorpion

Ai nevoie de o pauză, ai muncit prea mult săptămâna asta. Te apuci să cauți oferte de week-end să pleci undeva, dar o problemă de la locul de muncă s-ar putea să-ți dea peste cap și planurile de la sfârșit de săptămână.

Săgetător

Cineva din cercul de prieteni îți dă o veste bună sau îți returnează o sumă de bani. E o zi bună, mai ales că e vineri și orice mărunțiș te bucură. Sunt șanse mari ca seara să te prindă în oraș, la un cocktail.

Capricorn

Partenerul de cuplu îți face o surpriză azi și te duce într-un loc neașteptat, cel mai probabil la căderea serii. Îți doreai de multă vreme să vezi locul acela, drept urmare e posibil să-ți începi week-end-ul în cel mai frumos mod posibil.

Vărsător

Azi sunt șanse mari să primești o ofertă de job. Nu te așteptai la asta, nu îți căutai un loc de muncă, dar oferta pare tentantă. Gândește-te bine în week-end și nu da un răspuns acum. Poate că o schimbare nu ar strica.

Peşti

Șansele de a reuși să realizezi azi tot ce ți-ai propus sunt minime. Te doare capul, n-ai chef, nu te poți concentra... pur și simplu nu ai o zi bună. Încearcă să reziști... e vineri și în curând te vei putea bucura de tot ce vrei!