Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Berbec

Te aşteaptă o zi ciudată, plină de energie, dar în acelaşi timp şi foarte obositoare. Cineva - una sau mai multe persoane - îţi consumă toată această energie şi îţi dă la schimb o stare ciudată de agitaţie, de nervozitate. Încearcă să eviţi grupurile azi, ar fi mai bine să-ţi vezi de treaba ta.

Taur

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Taur

Fă-ţi un ceai sau o cafea, pune-ţi nişte muzică dacă poţi şi concentrează-te pe muncă azi. Ai o inspiraţie de invidiat şi, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu creativ, o să ai şi multe rezultate. O să fie o zi perfectă în plan profesional, o zi cum n-ai mai avut de multă vreme.

Gemeni

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Gemeni

Ziua de azi îţi aduce mici provocări şi, din păcate, e posibil să-ţi aducă şi o mică răceală sau o sensibilitate. Ai grijă de tine şi concentrează-te la detalii astăzi. Ele sunt cele care vor face diferenţa în tot ceea ce realizezi azi.

Rac

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Rac

Lucrurile stau bine azi în viaţa ta, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Din păcate, spre seară e posibil să ai parte de o mică ceartă cu partenerul de cuplu, sau poate nu neapărat o ceartă, cât o discuţie în contradictoriu... Ar fi indicat să faci un compromis de această dată, dacă vrei ca lucrurile să nu degenereze.

Leu

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Leu

Ziua de azi îţi aduce un gust amar, iar totul este din cauza partenerului de cuplu cu care e posibil să te cerţi de la primele ore ale zilei. Încearcă să treci peste şi să-ţi vezi de restul treburilor, nu are rost să laşi pe nimeni să-ţi strice ziua. Capul sus!

Fecioară

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Fecioară

Astăzi ai parte de o mulţime de surprize frumoase, mai ales la locul de muncă. Un coleg sau poate un colaborator îţi oferă însă cel mai frumos dar - o invitaţie la un eveniment la care voiai să participi de multă vreme.

Balanţa

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Balanţă

O minciună iese azi la suprafaţă şi, odată cu ea, haosul se dezlănţuie. O să te cuprindă o stare de tristeţe profundă, din care nu prea vei mai ieşi până la sfârşitul zilei. Caută o persoană de încredere, pe umărul căreia să îţi plângi amarul.

Scorpion

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Scorpion

Ziua de azi îţi aduce stres şi oboseală. Astrele nu sunt de partea ta, iar asta o vei simţi din plin. Încearcă să îţi vezi de treabă, nu semna documente importante şi nu lua decizii radicale. O să treacă şi această perioadă.

Săgetător

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Săgetător

Bucură-te de o zi plină de elemente surpriză, dar şi de decizii importante. O să te hotărăşti în ultimul moment să faci un pas important pentru cariera ta, pas care se va dovedi a fi chiar mai înţelept decât ţi-ai fi imaginat tu vreodată.

Capricorn

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Capricorn

Ziua de azi se dovedeşte a fi mai bună decât ţi-ai fi imaginat tu vreodată. Chiar dacă dimineaţa e mai degrabă una leneşă pentru tine, după amiază lucrurile încep să prindă viteză şi o reuşită neaşteptată te ia prin surprindere. Bravo ţie!

Vărsător

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Vărsător

Astăzi ai toate şansele să dai nas în nas pe stradă cu o dragoste mai veche. O să te surprindă transformarea persoanei respective, dar şi reacţia pe care aceasta o va avea când te va vedea. Toată situaţia te va pune pe gânduri...

Peşti

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2017 - Peşti

Pentru tine, ziua de azi înseamnă mai degrabă socializare decât muncă. Cumva, reuşeşti să păcăleşti pe toată lumea şi, chiar dacă pare că munceşti din greu, tu socializezi întreaga zi şi pierzi timpul cu tot felul de prostii. Ai grijă să nu intri în vizorul şefilor!