Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Berbec

Bucură-te de o super întâlnire accidentală azi. Astrele îți scot în cale o persoană foarte dragă pe care cel mai probabil n-ai mai văzut-o de multă vreme. E timpul pentru socializare!

Taur

Ai putea primi bani sau promisiunea unor bani. Încearcă să-ți faci un buget și să nu îi cheltuiești de îndată. Se anunță niște zile destul de grele din punct de vedere financiar...

Gemeni

Azi ai toate șansele să te îndrăgostești sau să flirtezi cu cineva de la locul de muncă. Mare grijă, te joci cu focul, nu e nici locul potrivit, nici persoana potrivită.

Rac

Ai putea avea parte de o surpriză în plan amoros. Partenerul de cuplu te anunță încă de la primele ore ale dimineții că ți-a pregătit ceva special, dar nici prin gând nu îți poate trece o surpriză de aceste proporții.

Leu

Dai niște bani, o sumă destul de mare, pentru confortul tău și al familiei. Prioritățile tale se schimbă în fiecare zi, însă această investiție nu va fi regretată de nimeni din fericire.

Fecioară

Orice spui azi ar putea fi folosit mâine în defavoarea ta, așa că ai mare grijă. E timpul pentru mai multă atenție atunci când rostești promisiuni.

Balanţa

O relație de prietenie se schimbă brusc în urma unui conflict. Străduiește-te să faci tot ce-ți stă în putință pentru a remedia situația pentru că veți regreta împreună dacă nu vă împăcați.

Scorpion

Azi ai toate șansele să primești vești bune despre bani sau despre o investiție pe care ai făcut-o acum ceva vreme. Dacă vrei ca fericirea aceasta să fie de durată, nu mai fă cheltuieli impulsive în viitor.

Săgetător

Binele învinge întotdeauna, iar azi o să te convingi de acest lucru. Încearcă să nu mai pui totul la îndoială mereu, ai puțină încredere... După lecția pe care o vei primi azi, ar trebui.

Capricorn

Cineva apropiat își varsă tot amarul pe umărul tău. Încrederea pe care o are în tine nu ar trebui trădată, așa că străduiește-te să nu vorbești și cu alte persoane despre ceea ce-ți spune.

Vărsător

Azi primești vești bune și o invitație pe care nu ar trebui să o ratezi. Acceptă pe loc, pentru că oportunitățile care îți vor ieși în care, dacă vei spune DA, sunt de neratat.

Peşti

E timpul să privești jumătatea plină a paharului, chiar dacă nu-i deloc ușor pentru tine. A venit timpul să pui optimismul înainte de toate. O să vezi că merită!