Horoscopul zilei de 21 octombrie 2018

Berbec

Ziua de azi e perfectă pentru a-ți rezolva ce mai ai de rezolvat, înainte de începutul noii săptămâni. Sunt favorizate întâlnirile și socializarea care au ca scop educația sau dezvoltarea personală.

Taur

Veștile pe care le primești azi sunt vești bune, chiar dacă s-ar putea să ai altă impresie, prima oară când le auzi. Să știi că lucrurile se vor schimba total, ai încredere.

Gemeni

Ceva îți spune că azi ai dreptate într-o chestiune, deși nimeni nu îți dă câștig de cauză. Continuă să te bazezi pe intuiția ta, pentru că nu vei da greș.

Rac

Te bucuri de cea mai relaxantă zi din această săptămână. S-ar putea să ai și niște invitați și o să vrei să le gătești, sau să le pregătești ceva special, oricum distracția e asigurată azi!

Leu

O zi destul de obositoare, pentru că tot încerci să rezolvi niște lucruri, chiar dacă e duminică. Noroc că partenerul de cuplu te îndeamnă la relaxare spre după-amiază.

Fecioară

O zi marcată de socializare, de comunicare. Pui relațiile pe primul plan și foarte bine faci, pentru că aveai nevoie să ieși puțin din zona de rutină obositoare, aveai nevoie de interacțiune umană de calitate.

Balanţa

Azi te dedici unui proiect de familie, însă lucrurile ar putea s-o ia razna destul de repede, pentru că e greu ca mulți oameni să se pună de acord într-o singură privință. Dacă ai argumente, ideea ta ar putea fi cea câștigătoare.

Scorpion

Uiți să faci ceva azi, în prima parte a zilei, și o să te enervezi la culme din cauza asta. Deși nu era cazul, o să mobilizezi întreaga familie pentru a rezolva problema până seara.

Săgetător

Azi primești o surpriză romantică din partea partenerului de cuplu și te emoționezi până la lacrimi. Ești mai îndrăgostită ca oricând și asta se vede pe fața ta.

Capricorn

Ai o zi relaxantă în care faci doar ceea ce îți place și în care încerci să recuperezi din lucrurile pe care le-ai tot amânat până acum. O să închei ziua cu zâmbetul pe buze.

Vărsător

Te bucuri mult azi pentru că reușești să duci la bun sfârșit un plan pe care îl aveai de multă vreme. Sunt șanse mari să incluzi și familia în asta și o să aveți parte de distracție pe cinste.

Peşti

O zi relaxantă, în care odihna și energia pozitivă sunt obiectivele tale. Mergi la sală sau poate la un spa, oricum undeva unde simți că te poți relaxa perfect și te poți simți bine. Te răsfeți și bine faci, pentru că aveai nevoie de asta.