Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2019

Berbec

Relatiile cu persoana iubita s-ar putea tensiona, din cauza ca renuntati la o vizita ce trebuia sa o faceti unei rude mai varsta. S-ar putea sa fiti indispus din cauza unui insucces in afaceri si a discutiilor in contradictoriu cu un prieten apropiat. Dati dovada de mai multa diplomatie in relatiile cu cei apropiati si incercati sa va orientati spre activitati relaxante!

Taur

S-ar putea ca vizita pe care intentionati sa o faceti unei rude sa nu decurga asa cum ati dori. Daca e posibil, renuntati sa mai mergeti! Puteti sa petreceti clipe romantice alaturi de partenerul de viata si sa va faceti planuri de reamenajare a locuintei.

Gemeni

Neintelegerile cu persoana iubita va pot determina sa va schimbati planurile si sa plecati intr-o excursie cu prietenii. Fiti rezonabil si nu pozati in victima! Dupa-amiaza s-ar putea sa cunoasteti o persoana care sa va cucereasca inima. Nu va pripiti sa luati decizii in privinta relatiilor sentimentale! Este posibil sa suferiti o dezamagire.

Rac

Dimineata s-ar putea sa suferiti o deziluzie din cauza atitudinii unui partener de afaceri, in care ati avut mare incredere. Incercati sa depasiti aceasta situatie fara regrete! Azi aveti energia necesara pentru a duce la bun sfarsit tot ce faceti impreuna cu persoana iubita. S-ar putea sa amanati o calatorie din cauza problemelor financiare.

Leu

Aveti tendinta sa va neglijati sanatatea. Dimineata, o disputa cu o femeie mai in varsta din familie va da de gandit. Intrebati-va daca aveti tot timpul o atitudine corecta fata de anturaj! Daca sunteti prudent, puteti evita un scandal, dar si o deceptie sentimentala.

Fecioară

S-ar putea ca o intalnire de afaceri sa nu decurga conform asteptarilor si sa fiti dezamagit. Nu va descurajati! Pur si simplu, nu este o zi buna pentru afaceri. Puteti sa petreceti momente placute alaturi de persoana iubita si sa va faceti planuri legate de o calatorie la rude.

Balanţa

Va sfatuim sa va dedicati intreaga zi unor activitati relaxante si odihnei, chiar daca aveti multe probleme de rezolvat. In prima parte a zilei aveti de gand sa cheltuiti o suma mare de bani. Fiti prudent, nu este un moment prielnic investitiilor!

Scorpion

Nu este recomandabil sa incepeti o lucrare noua. Se pare ca solutiile la care va ganditi nu sunt tocmai bune si riscati o deceptie. Dimineata aveti tendinta sa fiti cu capul in nori si sa neglijati probleme importante. Va sfatuim sa va organizati cat mai riguros.

Săgetător

Nu semnati documente oficiale si nu faceti planuri de afaceri! S-ar putea ca unii colaboratori sa nu va aprecieze ideile la justa lor valoare. Dar aceasta nu va poate afecta ambitia si optimismul. Aveti parte de mari satisfactii pe plan sentimental si in relatiile cu persoanele mai tinere din familie.

Capricorn

Schimbarile de program va incurca planurile. Dimineata sunteti nevoit sa plecati intr-o calatorie in interes de serviciu, ceea ce il nemultumeste pe partenerul de viata. Pastrati-va calmul! Numai asa puteti sa evitati o cearta in familie.

Vărsător

Relatiile sentimentale pot avea de suferit din cauza amanarii unei calatorii planificate mai demult. Aceasta amanare s-ar putea sa va dezamageasca profund. Niste bani asteptati de cateva zile nu sosesc nici azi. Incercarile de a va face inteles nu sunt suficient de convingatoare. Pastrati-va calmul!

Peşti

Idealismul de azi va poate face sa neglijati problemele urgente. Nu e recomandabil sa demarati noi activitati. Nu luati decizii pripite, pe care sa le regretati ulterior! Daca va analizati planurile cu atentie, veti constata ca pot fi concretizate fara probleme.