Horoscopul zilei de 21 noiembrie 2018

Berbec

Ai o zi destul de agitată la locul de muncă și ai face bine să nu te suprasoliciți. Dedică-ți mai mult timp activităților care-ți fac plăcere, reamenajează locuința, plimbă-te și culcă-te mai devreme decât de obicei. Ai nevoie de odihnă.

Taur

Toate-ți merg minunat astăzi și tu dai dovadă de o energie debordantă. Te simți foarte bine atât din punct de vedere fizic, cât și psihic și reușești să duci la bun sfârșit toate sarcinile păe care ți le-ai impus.

Gemeni

Dacă nu lași de la tine, ai mari șanse să intri în conflict cu cineva din familie, în special dacă în jurul tău ai o persoană mai în vârstă care, cu siguranță nu-ți împărtășește aceleași idei și viziuni. Către seară ai putea primi un cadou.

Rac

Te preocupi de casă și de reamenajarea locuinței, iar acest aspect te va binedispune. Nu este exclus să cumperi niște obiecte în locuința pe care ți le doreai de ceva vreme. Ai grijă să nu intri în discuții contradictorii cu partenerul de viață. Riscul este mare!

Leu

Ai ocazia să returnezi o datorie sau să rezolvi o problemă financiară care te macină ed ceva vreme. Atenție la discuțiile pe care le porți la locul de muncă cu superiorii. Nu ridica tonul și nu deveni recalcitrantă!

Fecioară

Un prieten sau partener de afaceri ți-ar putea cere ajutorul și acest aspect ți-ar putea da peste cap întregul program stabilit pentru azi. Încearcă să nu dezamăgești persoanele dragi.

Balanţa

Dai dovadă de o stare de calm pe care nu ai mai experimentat-o de ceva vreme și nu credem să te poată enerva cineva astăzi. Folosește-te de acest context astral favorabil pentru a aborda problemele delicate pe care le ai în cuplu.

Scorpion

Ai putea primi o propunere de colaborare care, chiar dacă nu se va concretiza imediat, cel puțin te va ajuta să-ți faci niște planuri financiare de viitor. Nu refuza, însă analizează toate amănuntele și detaliile înainte să iei o decizie!

Săgetător

Un prieten sau cunoștință foarte apropiată te poate ajuta să-ți rezolvi o problemă, o dilemă mai veche. Chiar dacă poate fi vorba doar de un sfat, îți recomandăm să-l asculți și apoi să cântărești cu atenție situația. Uneori răspunsurile la întrebările pe care le avem ne vin pe căi neașteptate.

Capricorn

Dacă nu-ți vei face un program strict și nu-l vei urma îndeaproape, riști să nu rezolvi nimic și să nu reușești să finalizezi ceea ce aveai în plan. Ai tendința de a începe mai multe lucruri deodată și de a nu duce niciunul la capăt.

Vărsător

Dai dovadă de o formă fizică și psihică foarte bună. Ai ocazia să discuți cu persoana iubită și să vă puneți de acord într-un plan de viitor, posibil legat de vacanța de iarnă sau de un conecdiu pe care-l aveți în vizor. Dedică-te mai mult familiei.

Peşti

Stresul de la locul de muncă și-ar putea spune cuvântul și către seară să te simți moleșită. Odihnește-te mai mult și ai grijă la dialogul cu persoana iubită care, pe acest fond irascibil, poate deveni tensionat. Abține-te să faci reproșuri!