Horoscopul zilei de 21 martie 2020

Berbec

Ai grijă la dialogurile prea încinse cu perietenii pentru că poți da naștere tensiunilor și conflictelor, iar tot ce-ți lipsețte acum este o ceartă.

Taur

Încearcă să-ți menții cât de mult poți o imagine favorabilă în fața celorlalți. Pot apărea conflicte de interese și tu poți fi ținta. Cineva încearcă să-ți ia locul într-un context.

Gemeni

Ai tendința de a cere prea mult de la cei din jur și de aici și până la a da naștere unui conflict etse doar un singur pas.

Rac

Lasă dialogurile pe teme sensibile și delicate pentru altă dată. Este suficient stres în jurul tăt și s-ar putea să dai naștere unui conflict.

Leu

Cineva poate încerca să profite de bună voința ta și ar fi bine să nu lași să se întâmple asta pentru că mai apoi tot tu s-ar putea să fii  în centrul bârfelor.

Fecioară

Posibil să primești niște vești neașteptate, surprinzătoare de la locul de muncă, însă sfatul nostru este să nu le iei în calcul până ce nu ai ceva oficial în mână.

Balanţa

Ești mai sensibilă și mai emotivă decât de obicei și ar trebui să eviți știrile și dialogurile alarmante și să petreci mai mult timop citind o carte sau uitându-te la un film.    

Scorpion

Te ocupi de locuință și nu este exclus să ai parte de contradicții cu membrii familiei pe tema sarcinilor în casă. Posibil să trebuiască să rezolvi niște defecțiuni în locuință.

Săgetător

S-ar putea să afli niște informații care să te surpindă, care să te dea peste cap și să-și schimbe niște idei, planuri, gânduri. Unele secrete pot ieși acum la suprafață.

Capricorn

S-ar putea să trebuiască să porți niște discuții financiare urgente, legate de salarizare, de modul în care primești o sumă de bani sau despre cum să faci o plată.

Vărsător

Ești destul de bine dispusă și atitudinea ta îi va surprinde pe cei din jur în mod plăcut, chiar dacă poți exagere cu unele glume.

Peşti

O stare de neliniște te poate frământa astăzi și contextul poate avea legătură fie cu persoana iubită sau pe care încerci să o cucerești, fie cu situația financiară.