Horoscopul zilei de 21 martie 2019

Berbec

Azi o să ai o zi destul de obositoare. Cel mai probabil va trebui să faci o mulțime de drumuri, să rezolvi niște lucruri administrative pentru casă sau să ajuți pe cineva din familie. Oricum ar fi, vei ajunge acasă seara târziu, epuizată.

Taur

Veștile sunt bune! Banii se apropie din ce în ce mai mult de tine și, chiar dacă nu îi vei primi azi, sunt șanse mari să afli când ți se va mări bugetul. Un plan financiar nu ți-ar strica, așa că deși nu ai încă banii, ți i-ai putea organiza de acum, pentru mai multă eficiență.

Gemeni

Micile bucurii de azi te fac să privești altfel viața. Treceai printr-o perioadă destul de neplăcută, dar uite că azi astrele se gândesc și la sănătatea ta psihică și e foarte posibil să-ți însenineze ziua cu niște vești bune.

Rac

Îți analizezi trecutul, prezentul și viitorul și nu prea știi ce decizii să iei. E important totuși să privești obiectiv lucrurile și să nu te mai plângi, pentru că de multe ori n-ai de ce. Un prieten apropiat te face să zâmbești.

Leu

Azi sunt șanse mari să trebuiască să rezolvi ceva ce ține de niște acte. Va trebui să ai de-a face cu instituțiile statului, lucru care te va stoarce de energie, și-ți va pune nervii la încercare.

Fecioară

Există posibilitatea ca azi să calci strâmb în relație, să-ți înșeli partenerul cu o persoană pe care o știi de multă vreme și cu care ai mai flirtat de-a lungul timpului. Ai mare grijă la deciziile de moment pe care le iei!

Balanţa

Azi primești vești bune, dar mai presus de acestea sunt șanse să primești și bani. Asta te va ajuta foarte mult, pentru că urmează să repari ceva ce ține de casă și oricum îți făceai griji de lipsa banilor.

Scorpion

Azi sunt șanse mari să ai o zi de neuitat. Pur și simplu vei fi în culmea fericirii! Cel mai probabil, bucuria ta are de-a face cu o veste bună din familie sau din cercul de prieteni apropiați. Există posibilitatea să afli că vei părinte, de exemplu, sau că un prieten apropiat urmează să se căsătorească.

Săgetător

Ai putea afla niște lucruri mai puțin plăcute azi, lucruri ce țin de trecutul persoanei iubite. Chiar dacă știi că nu are rost să te enervezi din cauza asta, tu o faci oricum.

Capricorn

Azi te hotărăști să faci o schimbare în viața ta și ai putea lua o decizie surprinzătoare chiar și pentru apropiați. Încearcă totuși să analizezi bine situația, indiferent despre ce e vorba, înainte de a lua hotărârea finală.

Vărsător

Ai grijă la micile accidente casnice, pentru că azi ești predispusă la asta. Cu puțină atenție, vei reuși să eviți orice problemă și să-ți închei ziua fără neplăceri.

Peşti

Fluturi în stomac, flirt intens... da, s-ar putea să te îndrăgostești. Ia lucrurile încet, cu calm, nu te agita și mai ales nu încerca să-i găsești defecte acestei persoane, așa cum faci tu de obicei.