Horoscopul zilei de 21 martie 2018

Berbec

Te străduieşti din răsputeri să rezolvi o problemă complicată de la serviciu, iar astrele te susţin, ceea ce înseamnă că ai toate şansele să reuşeşti. O să închei ziua cu zâmbetul pe buze, cu emoţie în suflet şi poate chiar şi cu lacrimi de fericire pe obraji.

Taur

Azi primeşti o veste importantă. Fie că ţi se va aproba un credit, fie că o să primeşti o moştenire sau că reuşeşti să vinzi, în sfârşit, o proprietate mai veche, ziua de azi se va încheia extraordinar de pozitiv pentru tine, cu promisiunea unui viitor mai bun, din punct de vedere financiar.

Gemeni

Ziua de azi începe destul de liniştit, cu lucruri bine făcute la job, cu cuvinte frumoase din partea oamenilor dragi, cu mici împliniri personale. Păcat că spre seară un conflict major cu partenerul de cuplu te-ar putea face să uiţi de toate aceste lucruri frumoase...

Rac

Eşti într-o perioadă în care vrei să pui mai mult accent pe tine, şi mai puţin pe cei din jur. Tu eşti prioritatea ta, iar azi o să le arăţi tuturor acest lucru. Nu-ţi mai pasă de nimeni şi de nimic, te-ai hotărât să fii egoistă, dar într-un mod pozitiv pentru tine. Foarte bine.

Leu

Ai un obiectiv şi nu te laşi până când nu ţi-l îndeplineşti. Toată lumea admiră asta la tine, la fel cum admiră şi energia pe care o depui în a-ţi realiza tot ceea ce ţi-ai propus. Eşti un exemplu demn de urmat, bravo ţie!

Fecioară

Încerci azi să îţi faci curat în viaţă, cel puţin la un nivel de bază. O să renunţi să-ţi mai faci griji inutile, o să pui mai mult accentul pe lucrurile esenţiale pe care le ai de făcut pentru la locul de muncă şi o să-ţi planifici mai mult timp pe care să-l petreci alături de cei dragi. Practic, îţi regândeşti priorităţile.

Balanţa

Bucură-te de această zi minunată pe care astrele ţi-o oferă cadou, pentru eforturile tale de până acum. Chiar dacă nu credeai că o să mai vină şi zile de acest gen în viaţa ta, cel puţin nu prea curând, ei bine, iată că se întâmplă. Totul merge de minune azi, ceea ce îţi pune un mare zâmbet pe faţă.

Scorpion

Ai toate şansele azi să primeşti o propunere interesantă de colaborare. Chiar dacă îţi va ocupa timp această posibilă colaborare, timp pe care oricum nu prea îl ai, şansele de a fi foarte bine plătită sunt mari, iar asta înseamnă că într-un timp scurt, ţi-ai putea achita o serie de datorii şi ţi-ai putea rezolva nişte probleme...

Săgetător

Azi cineva îţi pune gând rău şi vrea să te saboteze, dar adevărul iese repede la iveală şi vei vedea că din toată această situaţie neplăcută, vor ieşi nişte lucruri foarte pozitive în viitorul apropiat.

Capricorn

Ai o mică neînţelegere cu partenerul de cuplu, neînţelegere pe care veţi reuşi însă să o rezolvaţi destul de repede, dacă sunteţi dispuşi să faceţi nişte compromisuri. Acum se va vedea care din voi e mai dispus la asta şi care nu...

Vărsător

Azi îţi schimbi total părerea despre cineva... în bine! Dacă până acum aveai impresia că această persoană are mereu o energie negativă molipsitoare, azi o să-ţi dai seama că altceva stă în spatele tristeţii sale. Şi nu e deloc rea voinţă şi energie negativă, ci pur şi simplu această persoană se confruntă cu o viaţă grea.

Peşti

Reuşeşti azi să termini tot ce ţi-ai propus într-un timp record, fapt care te face foarte mândră, foarte bucuroasă şi îţi lasă loc de răsfăţ. Fie că mergi la un coafor, la un salon sau la un spa, sau pur şi simplu la shopping, o să te răsfeţi aşa cum nu ai mai făcut-o de multă vreme.