Horoscopul zilei de 21 mai 2020

Berbec

Calcuezi cu atenție bugetul și eviși cheltuielile care nu sunt oportune și necesare. Moment bun pentru a reevalua autentic și sincer situația financiară.

Taur

Cu Luna în tranzit prin semnul tău, azi ai parte de momente de echilibru interior, de relaxare emoțională și psihică și detașare de stresul cotidian.

Gemeni

Posibil ca niște gânduri să nu-ți dea pace astăzi, mai ales dacă au legătură cu o situație financiară sau profesională. Analizează-le în liniște și nj te grăbi în luarea unei decizii!

Rac

S-ar putea ca un prieten să te dezamăgească cu atitudinea pe care o are astăzi sau să refuze, evite, amâne să te ajute într-un proiect pe care-l ai și acest aspect să te deranjeze peste măsură.

Leu

Contextul astrologic evidențiază o nevoie aparte, puternică, de a fi ascultată de ceilalți, de a fi înțeleasă. Ai nevoie de sfaturi și direcții în viață, atât personală, cât și profesională.

Fecioară

Este o zi foarte bună să te trezești puțin lal realitate, fiind vorba de realitatea profesională. Posibil să simți nevoia iunei schimbări de drecție sau a a bordării unei noi strategii de expansiune, de progres.

Balanţa

Te preocupi intens de intrarea în posesie a unei moșteniri, sau a unor acte legate de un partaj, litigiu. Posibil să apară discuții controversate legate de banii pe care-i deții la comun cu cineva, inclusiv cu partenerul de viață sau un asociat.

Scorpion

Tensiunile din cuplu care apar astăzi pot fi destul de sensibile și pot scoate la lumină situații edstul de critice, serioase și greu de trecut cu vederea, greu de iertat și integrat în viitor.

Săgetător

Așteaptă-te la fel și fel de surprize legate de locul de muncă. De la vești despre colegi, la noi sarcini și activități impuse sau la o modificare bruscă de program.

Capricorn

Ești zen astăzi și eviți tensiunile în cuplu, eviți criticile și reproșurile, iar dacă ești părinte dai dovadă de foarte multă îngăduință în relația cu copiii.

Vărsător

Se întrevăd dialoguri ușor tensionate în familie și posibile critici legate de cheltuieli pentru casă sau de sarcini gospodărești nerezolvate.

Peşti

Poți primi vești surprinzătoare astăzi, informații neașteptate pot veni spre tine, inclusiv sub forma acuzelor, criticilor și reproșurilor. Tratează totul cu calm și discernământ!