Horoscopul zilei de 21 mai 2019

Berbec

Dai dovadă de o comunicare foarte bună astăzi. Ești vorbăreață chiar peste măsură și te sfătuim să ai grijă la ceea ce spui. Poți dezvălui fără să vrei un secret.

Taur

Banii sunt prioritatea zilei și vei reuși fie să obții o colaborare care să-ți îmbunătățească veniturile, fie să primești un comision consistent.

Gemeni

Comunicarea cu cei dragi va ajunge la cote optime și vei reuși, printr-un dialog înțelept, să obții tot ceea ce-ți dorești. Nu neglija persoana iubită!

Rac

Nu te simți în apele tale și o serie de gânduri îți bântuie pe cap. Este o perioadă a frământărilor, așa că te sfătuim să încerci să vezi partea plină a paharului.

Leu

Ai ocazia să reiei o veche relație de prietenie sau, din contră, să-ți faci noi cunoștințe. Dacă știi că ai greșit, nu ezita să-ți ceri scuze față de cei dragi.

Fecioară

Sunt favorizate dialogurile legate de zona profesională, de carieră și nu este exclus să trebuiască să iei o decizie legată de o funcție.

Balanţa

Te tentează ideea de a te înscrie la un curs de perfecționare profesională. Unii nativi vor dori să plece într-o călătorie și vor discuta cu o persoană aflată dincolo de granițele țării în acest sens.

Scorpion

Este o zi bună să primești sume de bani, să discuție despre avere și moșteniri. Dacă ai de semnat un contract, un parteneriat, negociază cu curaj.

Săgetător

Poți primi o propunere de colaborare foarte avantajoasă pe care nu ar trebui să o refuzi. Partenerul de viață îți poate face o surpriză. Se întrevăd momente frumoase în cuplu.

Capricorn

La locul de muncă s-ar putea să ai parte de un dialog cu colegii sau superiorii de natură să te binedispună. Dacă ești calmă și răbdătoare vei obține ceea ce-ți dorești.

Vărsător

Relația cu persoana iubită se va îmbunătăți semnificativ în urma unui dialog. Te sfătuim să fii deschisă și sinceră în ceea ce spui.

Peşti

Azi ai parte de discuții cu membrii familiei și nu este exclus să readuci în dialog o problemă legată de locuință, poate legată de o mutare.