Horoscopul zilei de 21 mai 2018

Berbec

Toată atenția ta se canalizează pe niște sarcini primite la locul de muncă. Încerci să finalizezi un proiect și te gândești serios să-ți iei iei o vacanță.

Taur

Dragostea plutește în aer și devii mai atentă și mai înclinată către partenerul de cuplu. Dacă vei ști cum să pui problema, vei reuși să obții tot ceea ce-ți dorești de la acesta.

Gemeni

Un prieten te poate pune la încercare și-ți poate face o mărturisire la care nu te așteptai. Ar fi bine să ții pentru tine secretul și să nu te expui prea mult în sfaturi.

Rac

Petreci mai mult timp cu persoana iubită și începi să redescoperi pasiunea care, pentru o bună perioadă de timp, credeai că s-a pierdut. Nu te arunca în afirmații pe care nu le poți susține ulterior.

Leu

Începi săptămâna în forță și primești aprecieri din partea colegilor și chiar a șefilor care s-ar putea să-ți propună noi sarcini. Încearcă să nu accepți noi responsabilități neplătite.

Fecioară

Vei avea parte de o surpriză, o discuție sau vei fi pusă într-o situație deosebită de către cineva din familie. Dacă ai copii, pregătește-te să te întâmpine cu vești noi sau propuneri noi de petrecere a timpului liber.

Balanţa

Un eveniment sau o petrecere te va face să ieși din casă indiferent cât ai fi de obosită. Încearcă să fii cât mai sociabilă și nu ezita să cunoști oameni noi.

Scorpion

Tensiunile din relația de cuplu s-ar putea să atingă apogeul astăzi și ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și diplomație. Reproșurile nu ajută la nimic, cel puțin nu atunci când sunt spuse la nervi sau în mijlocul unui conflict.

Săgetător

Acorda mai multă atenție dietei și în special odihnei, dacă nu vrei să clachezi la mijlocul săptămânii. Ar fi ideal să apelezi la tehnici de relaxare și să consumi mai multe fructe.

Capricorn

Relația de cuplu a început să scârțâie și este foarte probabil ca astăzi să ai parte de un punct culminant. Nu lua decizii radicale, însă. Orice om merită o șansă.

Vărsător

Astăzi ești cam agitată și ai tendința de a face lucrurile pe grabă, ceea ce, dacă ne gândim la partea profesională, nu este tocmai recomandat. Săptămâna abia a început, prin urmare vei avea timp suficient să finalizezi sarcinile.

Peşti

Este foarte probabil să ai ocazia să te reîntâlnești cu o persoană dragă, poate un coleg de la fostul loc de muncă sau un prieten din copilărie. Profită de întâmplare și socializează mai mult.