Horoscopul zilei de 21 iunie 2019

Berbec

S-ar putea să ai parte de o discuție foarte impactantă cu membrii familiei, mai sigur cu părinții și subiectele abordate să fie legate de copilărie, tradiții, rădăcini, strămoși.

Taur

Poți primi o propunere interesantă de a petrece weekendul. Posibil să fie vorba de o deplasare la rude, de o călătorie cu prietenii.

Gemeni

S-ar putea să ai parte astăzi de discuții pe teme salariale, să ți se ofere o mărire de salariu, dar și sarcini și responsabilități în plus. Pune în balanță avantajele și dezavantajele, dar nu lua o decizie acum.

Rac

Ai parte de o zi foarte bună și dispoziția ta va fi la cote maxime. Ești energică și te dedici cu plăcere și entuziasm planurilor tale.

Leu

Este posibil să te lași frământată de o serie de gânduri, amintiri, decizii din trecut pot reveni acum în mintea ta. Încearcă să te relaxezi mai mult și să te odihnești.

Fecioară

Azi petreci timp cu prietenii și dialogurile cu aceștia te vor entuziasma, te vor bucura. Este posibil să legi noi relații și, dacă ești singură, sunt șanse de flirt.

Balanţa

Îți concentrezi atenția asupra unei propuneri profesionale care ți-a venit sau aspirațiile și planurile tale de viitor tind să se recontureze. Nu lua azi o decizie majoră, ci cântărește bine opțiunile.

Scorpion

Poți primi vești din străinătate sau poți planifica o călătorie dincolo de granițele țării. Este o zi favorabilă să-ți investighezi niște principii și filozofii de viață.

Săgetător

Poți avea o serie de dialoguri sensibile pe teme financiare, cel mai probabil care vizează averea, o moștenire sau o sumă de bani pe care o deții împreună cu persoana iubită sau cu terți.

Capricorn

Azi ai chef de petrecere a timpului cu persoana iubită și-i vei acorda toată atenția ta. Se poate să clarficați o situație partenerială, dar și din zona afacerilor, a a socierilor pot veni vești bune.

Vărsător

Este o zi în care energia ta și pofta de viață vor atinge cote maxime. La locul de muncă vei fi apreciată pentru capacitatea ta de a-ți rezolva sarcinile cu multă responsabilitate și rapiditate.

Peşti

Ești îndrăgostită până peste urechi sau ești la un pas de a o face. Zona sentimentală este foarte bine aspectată și sunt șanse mari să începi o relație. Zona creativă și artistică îți poate aduce beneficii și succes, recunoaștere.