Horoscopul zilei de 21 iunie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de discuții cu membrii familiei și se vor ocupa de rezolvarea unor probleme casnice, ce țin de locuință.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi nevoiți să amâne o deplasare sau o călătorie stabilită. La capitolul comunicare se vor descurca excelent și vor putea pune bazele unei negocieri eficiente.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt nemulțumiți de salariu și încearcă pe toate căile să obțină bani mai mulți, fie de la locul de muncă, fie din joburi extra.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea o zi plină de energie, vor fi bine dispuși și vor face tot ce le stă în putință să iasă în față, să se etaleze.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se vor simți obosiți, extenuați și cu greu se vor putea concentra asupra sarcinilor de lucru. Nici la capitolul sănătate nu vor avea o stare fizică excepțională, simțindu-se peste măsură de obosiți.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea o discuție serioasă cu partenerul de viață și pot cere face niște schimbări radicale. Se pot consulta cu prietenii pentru a lua o decizie finală.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță vor să iasă în față, să se facă cunoscuți, să-și evidențieze calitățile și atuurile, în special la locul de muncă, unde tânjesc după aprecieri.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi nevoiți să amâne o deplasare, o călătorie, fie în interes de serviciu, fie ceva personal, poate o minivacanță stabilită.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor face tot ce le stă în putință să intre în posesia unei sume de bani. Nativii care au de obținut moșteniri sau credite pot întâmpina amânări și obstacole.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de o zi cu multe bătăi de cap. Relațiile cu colaboratorii, asociații, se pot desfășura greoi, iar partenerul de cuplu nu pare să își dea interesul în susținerea cauzelor comune.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor confrunta cu ușoare probleme de sănătate, în special în zona digestivă, și vor avea o stare de nervozitate crescută.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești aleg să se apropie mai mult de partener și de copii, acolo unde este cazul, și își dedică mare parte din zi pentru a sta împreună și a desfășura activități comune.