Horoscopul zilei de 21 iulie 2019

Berbec

Dai dovadă de multă energie, putere și curaj de a te implica în activități noi, în situații provocatoare. Vezi totul în jurul tău ca pe o competiție din care tu trebuie să ieși învingător.

Taur

Este posibil să ai parte de stări de agitație, chiar irascibilitate care să culmineze cu insomnii, dureri de cap și stres interior cauzat de gânduri.

Gemeni

Dacă nu-ți vei tempera pornirile riști să ai parte de conflicte destul de serioase cu cei din jur, iar vizați vor fi partenerul de viață și părinții.

Rac

Este posibil ca cineva fie să te vorbească pe la aspate, fie să încerce să-ți pună bețe în roate, să-ți denigreze imaginea în fața cunoscuților.

Leu

Îți dorești să te impui într-o situație care vizează familia sau persoana iubită, însă te sfătuim să o faci cu grijă deoarece poți da naștere unui adevărat conflict.

Fecioară

Ai mare grijă în ce persoane te încrezi, cu cine te asociezi pentru că riscul de a pierde o sumă de bani este destul de mare. Negociază, dar nu semna!

Balanţa

Nu ești într-o formă fizică prea bună și din acest motiv este posibil să anulezi sau să amâni o vizită la cei dragi, o ieșire în oraș, o întâlnire amoroasă.

Scorpion

Te poți confrunta cu dureri de cap, stări de tensiune și o agitație interioară care te va copleși prin intensitate. Sfatul nostru este să te odihnești mai mult.

Săgetător

Ții morțiș să intri în dialoguri contradictorii cu cei din jur și parcă ai o reală plăcere să le întorci vorbele celor dragi. Chiar dacă tu te amuzi pe seama lor, pe ei s-ar putea să-i enerveze atitudinea ta.

Capricorn

Este foarte probabil să intri în contradicții cu cei din familie pe diferite teme, de la bani la sarcinile casnice. Principiile și viziunile asupra unei situații, unui eveniment vor fi total diferite, deci nu insista prea mult.

Vărsător

Ai ocazia să te reîntâlnești cu persoane dragi, prieteni vechi sau foști colegi de muncă. Te avertizăm că vei duce comunicarea la extrem și vei avea tendința de a vorbi numai tu. Deci, nu exagera!

Peşti

Este timpul să revii cu picioarele pe pământ și să te preocupi mai mult de situația din familie din punct de vedere financiar. Cel mai probabil vei fi tras la răspundere și determinat să găsești noi modalități de a face bani.