Horoscopul zilei de 21 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au o stare de neliniște cu privire la partenerul de cuplu și este posibil ca partea financiară sau o discuție legată de bani să fie cauza.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de activitățile gospodărești. Nativii sunt hotărâți să pună la punct un aspect legat de locuință pe termen lung. Poate fi vorba de o achiziție a unui obiect de mobilier.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni nu se simt în apele lor și sfatul nostru este să pună mai mult preț pe odihnă și pe sănătate. Stări confuze legate de o decizie le pot umbri gândurile.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt afectați de o discuție sau de o decizie a partenerului de cuplu și nu știu cum să abordeze situația astfel încât să nu înrăutățească lucrurile.

Leu

Cei născuți în zodia Leu cer ajutorul partenerului într-o problemă legată de casă sau de familie. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă cum pun problema pentru a nu declanșa un scandal.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară riscă să intre în polemici din care să iasă cu imaginea șifonată, chiar dacă conflictele nu-i vizează în mod direct. Se recomandă detașare față de ceea ce se petrece în jurul lor.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță fac niște calcule și rezultatele nu sunt pe placul lor. Posibil să observe că le lipsesc niște bani din conturi sau că cineva nu le-a returnat suma corectă.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion intră în conflicte cu prietenii pe fondul unor neînțelegeri mai vechi sau pe fondul unui dialog greoi. Nativii au senzația că sunt mințiți.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să fie atenți la ceea ce se petrece în jurul lor deoarece pot ieși la iveală niște secrete sau detalii pe care nativii le preferau uitate.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea de înfruntat opinia unor prieteni care țin cu tot dinadinsul să-i domine pe nativi și să le impună propriile convingeri.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se frământă cu privire la situația neclară de la locul de muncă. Poate fi vorba și despre un coleg de muncă care le cere ajutorul și nativii se simt neputuncioși.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a se retrage, de a se îndepărta de viața socială și refuză întâlnirile și ieșirile cu grupul de prieteni.