Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020

Berbec

Stările de confuzie prin care treci astăzi nu te vor ajuta să iei cele mai bune decizii, așa că amână-le! Raționamentul îți poate juca feste.

Taur

Se întrevăd situații încordate la locul de muncă și nu este recomandat să intri în dialoguri contradictorii. Intuiția te poate ajuta să iei cele mai bune decizii profesioanle.

Gemeni

Ai mare grijă ce și cum vorbești cu prietenii pentru că sinceritatea ta s-ar putea să-ți aducă conficte cu aceștia. Merită?

Rac

Va trebui să faci în așa fel încât să nu-ți neglijezi nici partenerul de viață și nici locul de muncă. Poți fi mai tensionată în plan profesional, dar profită de seară pentrua te relaxa în brațele persoanei iubite.

Leu

S-ar putea să fii ținta bârfelor și reproșurilor la locul de muncă, iar acest aspect, în loc să te ambiționeze, te va afecta. Nu asculta tot ce spun cei din jur! Tu te cunoști mai bine!

Fecioară

Este o zi bună să începi o nouă poveste de dragoste sau, dacă ai deja un partener, să dai frâu liber sentimentelor și emoțiilor. Nu ezita să faci declarații de dragoste, însă fă-le cu sinceritate!

Balanţa

Ești tensionatăa stăzi și ai chef de ceartă cu toți din jur. Încearcă să te temperezi pentru a nu da naștere unor conflicte greu de închis apoi.

Scorpion

Posibil să ai parte de surprinze în plan sentimental. Fie partenerul de viață te surprinde cu niște declarații, fie, dacă ești singură, întâlnești pe cineva care-ți trezește interesul.

Săgetător

Ai grijă la colegii de muncp care ar putea încerca astăzi să-ți pună bețe în roate. Nu te lăsa păcălită de bunăvoința lor și de zâmbetul pe care-l afișează.

Capricorn

Dacă-i vei impune partenerului cum să-și trăiască viața și ce decizii să ia, s-ar putea să fii surprinsă de reacția lui. Evită să fii autoritară în familie și cu cei dragi, fie că-ți sunt colegi sau prieteni.

Vărsător

Discuțiile financiare pot încinge atmosfera în cuplu, dar pe de altă parte, pot fi un punct de pornire pentru revizuirea atitudinii față de cheltuielile comune.

Peşti

Se întrevăd momente pasionale în cuplu și ai șansa de a reaprinde pasiunea în brațele persoanei iubite. Pe de altă parte, ai grijă la solicitările pe care ți le fac cei din familie. Chiar dacă nu le poți îndeplini pe moment, cel puțin încearcă să te arăți a fi sprijin pentru cei dragi.