Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2019

Berbec

E o zi bună pentru planuri, fie ele financiare, fie legate de locul de muncă. Încearcă să accepți că uneori trebuie să investești timp și energie pentru ca lucrurile să iasă perfect.

Taur

Ai chef de o aventură, de ceva ieșit din comun, de călătorit sau măcar de făcut planuri de călătorie, însă azi ai parte de o zi plictisitoare, în care răbdarea îți e testată la maximum.

Gemeni

Primești vești bune legate de sănătatea ta sau a unei persoane dragi, iar asta îți dă energie să-ți continui planurile. Spre seară, cineva ți-ar putea face o surpriză.

Rac

Te bucuri de o situație mai puțin plăcută prin care trece o persoană de la locul de muncă, iar asta îți ridică un semn de întrebare. Nu ești genul de om răzbunător, dar simți că persoana respectivă merita asta.

Leu

Ai parte de o zi fără evenimente majore, însă un mic conflict cu cineva din familie te pune pe gânduri. Nu știi cum să acționezi mai departe, dar comunicarea e mereu o soluție.

Fecioară

Azi poți deveni melancolică și poți căuta răspunsuri în trecutul tău. Cineva nu dorește însă să comunice cu tine, iar asta te-ar putea scoate din sărite.

Balanţa

Ai parte de o zi bună, în care norocul îți va ieși în cale în momente neașteptate. Spre seară, poți primi o invitație la un eveniment la care nu te așteptai.

Scorpion

Veștile bune circulă repede azi, iar vestea că o să primești o sumă importantă de bani în viitorul apropiat îi face pe colegii tăi curioși și nerăbdători - va trebui să le dai detalii despre viața ta.

Săgetător

Nu-ți place bârfa, dar azi te-ai putea trezi într-o situație de acest gen. Interesant este că afli niște lucruri la care nu te așteptai despre un coleg sau mai mulți.

Capricorn

Primești vești legate de o călătorie în care urmează să mergi în viitorul apropiat. Partenerul de cuplu va fi surprins la aflarea surprizei pe care i-ai pregătit-o, dar îi vei readuce zâmbetul pe buze.

Vărsător

Sunt șanse mari să primești accordul cuiva important pentru un proiect la locul de muncă. Ai luptat mult pentru asta, iar acum visurile ți se îndeplinesc unul câte unul.

Peşti

Ai parte de energie bună și de o mulțime de povești și informații azi la locul de muncă. Șefii nu se dau la o parte și contribuie și ei la discuția interesantă. Simți că legătura cu colegii devine mai strânsă.