Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Berbec

Ai parte de un dialog plăcut cu persoana iubită și chiar ai putea să rezolvi niște confuzii mai vechi, însă nu uita să fii în continuare diplomată și să nu lași impulsivitatea caracteristică să se manifeste.

Taur

Nu te simți în largul tău la locul de muncă și ai impresia că toate sarcinile și responsabilitățile sunt de-a dreptul copleșitoare. Încearcă să te detașezi și să privești situația cu alți ochi.

Gemeni

Ai chef de distracție și răspunzi afirmativ oricărei invitații care te poate aduce în mijlocul unei petreceri. Faptul că ești sociabilă te poate ajuta să legi mai ușor relații cu cei din jur. Profită de moment!

Rac

Te dedici activităților casnice și vrei să reașterni armonia în locuință. Ai grijă că tinzi să ai o atitudine destul de critică vizavi de membrii familiei!

Leu

Șansele ca astăzi să rezolvi o problemă de natură administrativă sau juridică sunt foarte mari, așa că te sfătuim să nu mai amâni momentul, ci să acționezi. Vei observa că multe din acțiunile întreprinse vor fi înlesnite acum.

Fecioară

Ai tendința de a cheltui peste măsură pentru propriile tale plăceri. Poate fi vorba de schimbarea look-ului sau de reînnoirea garderobei, însă la final de zi s-ar putea să fii dezamăgită de buget.

Balanţa

Luna îți traversează zodia și vei avea parte de energie, dinamism și determinare în toate activitățile întreprinse, dar și o mai mare sensibilitate și emotivitate. Reușești să te detașezi de tot ceea ce te obosește și să te relaxezi.

Scorpion

Stresul și suprasolicitarea de la locul de muncă s-ar putea răsfrânge asupra stării tale de sănătate. Te sfătuim să-ți cauți echilibrul între job și timp liber și să nu mai stai peste program.

Săgetător

Poți avea parte de niște reproșuri din partea prietenilor care nu sunt de acord cu stilul tău de viață adoptat sau cu anturajul nou format sau cu o decizie pe care ai luat-o în plan personal. Vor încerca să-ți dea sfaturi și te sfătuim să le asculți dacă-ți dorești echilibru în plan personal.

Capricorn

Azi mai mult ca niciodată ești agitată și impulsivă și fără să vrei poți face greșeli la locul de muncă. Te sfătuim să te uiți ed două ori peste contracte înainte de a-ți pune semnătura.

Vărsător

Dai dovadă de idei inovative, revoluționare și curajoase în plan profesional și te sfătuim să nu le ții doar pentru tine. Fă-le cunoscute superiorilor și asigură-te că mesajul ajunge întocmai la urechile lor.

Peşti

Nu este exclus să primești o sumă de bani din partea unor rude sau partenerul de viață să te surprindă cu un cadou destul de generos. Către finele zilei se conturează momente pasionale în brațele persoanei iubite.