Horoscopul zilei de 21 februarie 2018

Berbec

Bucură-te de această zi superbă, în care totul pare că merge absolut perfect. Orice îţi vei propune de dimineaţă, vei avea şansa de a realiza până la căderea serii, pentru că astrele te susţin, iar energia lor te împinge practic de la spate.

Taur

O ceartă cu cineva din familie ţi-ar putea strica dispoziţia şi, implicit, ziua. Din păcate, nu e ceva ce poţi remedia imediat, e o discuţie lungă pe care o aveţi de ceva vreme deja şi pare că pur şi simplu nu găsiţi un numitor comun. Comunicarea e mereu cheia succesului, ştii asta.

Gemeni

Din păcate pentru tine, ziua de azi s-ar putea să fie una cu totul şi cu totul proastă. Ghinioanele se ţin lanţ de tine, astrele nu te susţin deloc, un prieten s-ar putea să te trădeze, iar problemele de la muncă te duc pe culmile disperării. Încearcă să gândeşti pozitiv chiar şi aşa... vor veni şi zile mai bune!

Rac

Ai o zi splendidă, marcată de multe reuşite mici, dar care îţi vor readuce zâmbetul pe buze. Cineva de la locul de muncă ţi-ar putea da o veste excelentă legată de o sumă de bani, veste pe care vei vrea s-o împarţi cât mai repede cu cei dragi.

Leu

Azi nu e cea mai bună zi a ta, dar nici cea mai proastă. Faci ce ai de făcut, însă nu te simţi chiar în apele tale. Ceva te pune pe gânduri. Nu-i nimic, nimeni nu are numai zile perfecte. Mâine o să fie mai bine, ai să vezi!

Fecioară

Începi ziua cu bună dispoziţie, dar până seara lucrurile se schimbă. Un conflict cu o persoană necunoscută - poate în trafic, poate la coadă la magazin - te enervează la culme şi nu mai poţi scăpa de această stare până seara târziu.

Balanţa

Te bucuri de o zi fără evenimente majore, dar vremea de afară îţi dă o stare neplăcută. Visezi la vară, la vacanţă, la distracţie... poate că ai nevoie de câteva zile libere, de fapt, pentru că ai muncit mult în ultima perioadă. Gândeşte-te la asta.

Scorpion

Ziua de azi e una ratată total... Ghinioanele te urmăresc în tot ceea ce faci, iar asta îţi întinde nervii la maxim. Dacă aveai în plan să pleci undeva în afara oraşului azi, mai bine stai acasă. Cine ştie ce ţi se mai poate întâmpla pe drum... e o zi proastă, eşuată şi va trebui să accepţi asta.

Săgetător

Ziua de azi îţi aduce o energie pe care nici tu nu ştiai că o poţi avea. Eşti în culmea fericirii datorită unei veşti excelente legate de job. O mărire de salariu nu ar trebui să te surprindă azi, nici un bonus neaşteptat.

Capricorn

Nu prea ai ce face azi, decât să accepţi că uneori nu poţi hotărî tu totul. Cineva de la locul de muncă trece peste părerea ta şi ia o decizie greşită. Se va convinge singură această persoană că a luat o hotărâre proastă, dar până atunci va mai dura...

Vărsător

Te bucuri de o zi plină de veşti. Unele mai bune, altele mai proaste. Unele sunt venite de departe şi acestea te vor bucura cel mai mult, ai să vezi. Pe de altă parte, veştile acestea vor veni la pachet şi cu nişte bani, sau nişte foloase materiale, vei vedea.

Peşti

Începi ziua cu veselie şi o ţii aşa până seara târziu. Nu ai un motiv anume, pur şi simplu ai o stare de bine, o energie bună şi îi înveseleşti chiar şi pe cei din jur. Bravo ţie, bucură-te! Să tot ai astfel de zile!