Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Berbec

Intuiția de care dai dovadă astăzi te va ajuta să iei niște decizii bune. Către seară te poți recreea în compania prietenilor și a celor dragi.

Taur

Te poți certa cu persoana iubită și totul poate să izbucnească dintr-o glumă sau dintr-un motiv aparent banal. Atenție la colegii de muncă care te pot bârfi pe la spate.

Gemeni

Vei fi nevoită să te ocupi de niște acte sau de rezolvarea unor probleme juridice ce pot sau nu să aibă legătură directă cu tine.

Rac

Dacă-ți cauți un loc de muncă, astăzi ai putea primi niște oferte interesante sau chiar ai putea fi chemată la interviuri. Succes!

Leu

Lămurește conflictul pe care-l ai cu partenerul de viață pentru că evitând dialogul nu vei reuși decât să lungești agonia și să accentuezi confuzia.

Fecioară

Sfatul nostru este să nu lași pe mâine ceea ce poți face astăzi mai ales dacă este vorba de acte, procese, partaje sau alte contexte care să vizeze instituțiile statului.

Balanţa

Este posibil să fii nevoită să faci niște deplasări în interes de serviciu și sfatul nostru este să fii prudentă la drum. Risc de căzături, mici traumatisme și luxații.

Scorpion

Ai ocazia să finalizezi un proiect de anvergură care până acum părea că nu are rezolvare. Încearcă pe cât posibil să nu încalci regulile și legile.

Săgetător

Poți avea parte astăzi de niște experiențe de viață care să te scoată din confortul cu care erai obișnuită. Orice ar fi, încearcă să vezi partea plină a paharului.

Capricorn

Dai dovadă de o intuiție remarcabilă, dar și de un al șaselea simț care te va ajuta să te ghidezi în alegerile pe care le ai de făcut astăzi.

Vărsător

S-ar putea ca un prieten să aibă nevoie neapărată de ajutorul tău. Sfatul nostru este să nu-i întorci spatele. Roata se poate întoarce oricând.

Peşti

Ai ovazia să faci un pas important la locul de muncă. Fie te remarci printr-o decizie, fie iei atitudine într-un conflict. Ține-o tot așa! Rezultatele nu vor întârzia să apară!