Horoscopul zilei de 21 decembrie 2017

Berbec

Începi să-ți faci o listă de rezoluții pentru începutul de an și ești destul de nemulțumită de realizările de până acum. Îți dorești să începi să faci mai mult pentru tine.

Taur

Ești foarte sociabilă astăzi și îi cucerești pe toți din jur cu farmecul tău irezistibil. Ești pusă pe glume și reușești să-i destinzi pe cei din jurul tău care vor începe să te aprecieze și mai mult.

Gemeni

O mică neînțelegere cu partenerul legată de niște bani îți poate strica prima parte a zilei, însă până seara vei uita și te vei răsfăța în brațele sale.

Rac

Cine îți propune o colaborare avantajoasă și acest aspect îți luminează fața și-ți aduce zâmbetul pe buze. Ești mai hotărâtă ca niciodată să faci schimbări și să contribui la bunăstarea familiei.

Leu

Ești agitată la muncă și ai senzația că nu mai reușești să-ți duci la bun sfțrșit sarcinile primite. Cu calm și răbdare vei rezolva totul.

Fecioară

Latura artistică începe să se manifeste și îți pune creativitatea la încercare. N-ar fi rău să te apuci de scris și desenat felicitările de Crăciun sau, de ce nu, să faci niște globuri din hârtie pe care apoi să le pictezi.

Balanţa

O veste de la un membru al familiei te va bucura peste măsură și-ți va da energia de care ai nevoie pentru a duce la bun final curățenia de Crăciun. O plimbare prin magazine la cumpărături poate fi o bună idee de petrecere a după-amiezii.

Scorpion

Fie te apuci de studiat o carte de dezvoltare personală, fie primești o ofertă de la job pentru a pleca într-un team building care are ca scop un curs ed dezvoltare profesională.

Săgetător

Te trezești cu o stare de moleșală și o ușoară prost-dispoziție și nu ai chef să faci nimic. Indiferent care va fi traiectoria pe azi, încearcă să nu intri cu nimeni în contradictoriu.

Capricorn

Debordezi de energie și te simți în centrul Universului, prin urmare ai chef să ieși cu prietenii și să cauți cadouri pentru cei dragi. Ai grijă, entuziasmul tău îți poate goli buzunarul.

Vărsător

Nu știi ce ofertă să alegi pentru petrecerea Sărbătorilor și acest aspect îți ocupă mintea toată ziua. Vei fi distrasă de la muncă și vei căuta soluția perfectă astfel încât să nu superi pe nimeni. Pune în balanță avantajele și dezavantajele și alege ceea ce te face fericită.

Peşti

Este posibil ca un prieten să te dezamăgească sau să-ți dezvăluie un secret care să te pună pe gânduri și să te îndepărteze puțin de anturajul tău.