Horoscopul zilei de 21 august 2019

Berbec

Te încearcă un sentiment de melancolie azi. Străduiește-te să depășești acest moment și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut, pentru că sunt multe lucruri pe care trebuie să le rezolvi.

Taur

Azi ai putea primi o vizită neanunțată, dar o să te bucure prezența acestei persoane în viața ta. O să-ți deschizi sufletul și o să fii mai calmă ca de obicei.

Gemeni

Astrele indică o mică problemă de sănătate, ceva trecător, însă dacă simți că ceva nu e în regulă, ar trebui să te adresezi medicului. Orice amânare poate agrava lucrurile.

Rac

E timpul să-ți acorzi liniștea de care ai nevoie. O să socializezi mai puțin probabil, dar vei încerca să te relaxezi mai mult, alături de persoanele care contează cu adevărat.

Leu

Ai ai putea primi un sfat foarte important, un sfat de care aveai multă nevoie și în trecut. Ține cont de el și prețuiește-l și altă dată. O să te ajute mult și pe viitor.

Fecioară

Azi vei realiza care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață... O să ai un moment de deschidere totală în fața destinului și o să privești altfel viața din acest punct încolo.

Balanţa

Orice s-ar întâmpla azi, trebuie să știi că oamenii importanți din viața ta îți vor fi alături, indiferent de decizii. Așa că ia odată pentru totdeauna hotărârea aceea pe care o tot amâni și de care îți este teamă și ieși din zona de confort.

Scorpion

Azi o să ai un moment de sinceritate totală cu o persoană mult mai în vârstă decât tine și o să vezi altfel lucrurile după această discuție. Spre seară, ai putea primi o vizită interesantă.

Săgetător

Calmul nu este musai unul dintre principalele tale atribute, dar azi o să-i uimești pe cei din jurul tău cu un calm ieșit din comun. Să fie liniștea dinaintea furtunii?!

Capricorn

Azi încerci să scapi de persoanele toxice din jurul tău, chiar dacă ești conștientă că pe unii nu îi poți tăia pur și simplu din viața ta, măcar îi poți evita cu multă pricepere.

Vărsător

Te-ai putea îndrăgosti azi. Mai tare ca oricând altcândva... O să simți niște sentimente noi, niște emoții noi. Discută cu cineva dacă simți că-ți fuge pământul de sub tălpi.

Peşti

E timpul să-ți pui ordine în viață. Cine spune că mijlocul săptămânii nu e un moment bun pentru asta? Axează-te pe cele mai importante lucruri din viața ta și elimină detaliile negative.