Horoscopul zilei de 21 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta cu mici probleme de sănătate, însă nu este nimic grav și nici nu trebuie să se sperie din această cauză. Pe de altă parte, este un moment care cere introspecție și autoanaliză, iar rezultatele ar putea duce la îmbunătățirea stării generale dacă nativii reușesc să descopere rădăcinile suferinței fizice.

Taur

Cei născuți în zodia Taur își fac griji cu privire la o sumă de bani care întârzie să apară, iar sfatul nostru este să se concentreze pe sarcinile de la locul de muncă și mai puțin pe situația financiară. Pe de altă parte, nu este un moment bun pentru a călători, nativii putând întâmpina probleme la drum.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni ar trebui să amâne dialogurile care presupun negocieri și să nu facă astăzi nicio investiție remarcabilă, contextul astral nefiind de partea lor.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi dezamăgiți de atitudinea pe care o are partenerul față de ei și se pot frământa destul de mult din această privință, însă spre seară lucrurile s-ar putea așeza la locul lor, cu atât mai mult cu cât partenerii reușesc să comunice și să poarte un dialog calm.

Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu nu este o zi favorabilă negocierilor și întâlnirilor în scop profesional. Sfatul nostru este să se amâne acest tip de întrevederi și nativii să se concentreze mai mult pe familie și pe timpul petrecut împreună cu aceștia.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de locuință și de treburile gospodărești. Este o zi favorabilă discuțiilor de cuplu și stabilirii unor direcții de viitor comune.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță se lasă măcinați de grijile financiare, fac calcule și ajung la concluzia că nu le vor ajunge banii pentru a-și duce la bun sfârșit niște planuri. Sfatul nostru este să reducă cheltuielile și să încerce pe cât cu putință să facă economii pentru viitor.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă intens de relațiile cu colegii de muncă sau cu superiorii și-și dau tot interesul ca acestea să funcționeze la cote înalte. Pe de altă parte, în plan amoros, contextul astral favorizează o împăcare cu persoana iubită sau găsirea unei soluții la o problemă care a creat neînțelegeri între parteneri în ultimul timp.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au șanse mari să semneze un contract avantajos sau să demareze o nouă și neașteptată colaborare, însă sfatul nostru este să acționeze cu prudență și să semneze doar dacă sunt pe deplini siguri și convinși de reușită.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au tendința de a fi foarte exigenți cu cei din jur, de a-i judeca mult prea dur, iar aceste aspecte, răsfrânte asupra relației de cuplu, s-ar putea să aducă neânțelegri cu partenerul.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător dau dovadă de energie și au capacitatea de a duce la bun sfârșit tot ceea ce-și propun, aspect care le poate aduce realizări remarcabile la locul de muncă. Este o zi favorabilă pentru a petrece timp cu membrii familiei.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești trec printr-o stare sentimentală confuză și caută sfatul și sprijinul unui prieten. Din acest motiv, nativii se vor concentra cu dificultate pe sarcinile zilnice, multe dintre responsabilitățile de la locul de muncă sau de acasă fiind neglijate.