Horoscopul zilei de 21 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Berbec

Mare atenţie la cineva din cercul de prieteni, care încearcă să-ţi transmită un mesaj, fără ca celelalte persoane din jur să înţeleagă despre ce e vorba. Dacă nu reuşeşti nici tu să înţelegi ce vrea să zică, mai bine propune-i o întâlnire între patru ochi.

Taur

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Taur

Străduieşte-te să faci impresie bună azi, pentru că cineva va fi cu ochii pe tine. Un şef sau o persoană importantă de la locul de muncă îţi va analiza azi fiecare mişcare. Dacă se termină cu bine, ai putea primi o mărire de salariu, aşa că fii cu ochii în patru!  

Gemeni

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Gemeni

Ziua de azi e una extrem de obositoare pentru tine şi asta deoarece nu ai chef de nimeni şi de nimic. Ai fi preferat să fii oriunde altundeva decât la muncă, pentru că toţi prietenii tăi sunt în vacanţe şi tu nu faci altceva decât să le admiri pozele, pe internet.

Rac

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Rac

În general întoarcerea la muncă după un week-end este grea pentru tine, dar azi va fi cu atât mai grea cu cât chiar te-ai relaxat în week-end-ul care a trecut, cu toate că a trebuit să faci faţă şi unor situaţii-limită. Cel mai bine ar fi să rezolvi treburile încet, pe rând, cu tactul şi răbdarea care te caracterizează.

Leu

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Leu

Astăzi vei avea ceva important de rezolvat la un medic sau într-un spital unde ori va trebui să mergi pentru tine, ori pentru o persoană dragă. Chiar dacă situaţia va fi frustrantă oarecum, până seara vei reuşi să rezolvi tot ce ai de rezolvat.  

Fecioară

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Fecioară

Te bucuri de mici reuşite azi, iar asta îţi dă o stare de bine, la care visai de multă vreme. În sfârşit, primeşti şi aprecieri din partea şefilor. Altfel, nu ai prea multe de făcut acasă, aşa că ar fi bine să ieşi undeva după serviciu. Poate mai cunoşti oameni noi.

Balanţa

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Balanţă

Echilibrul vieţii tale se strică azi, când ceva neaşteptat se întâmplă. Ai nevoie de ajutor, dar nu ştii cui să i-l ceri, aşa că va trebui să te descurci pe cont propriu. Cumva vei face faţă, dar asta te va pune pe gânduri.

Scorpion

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Scorpion

Reuşeşti să câştigi o sumă importantă de bani azi, ceea ce îţi dă o stare bună, dar te întristezi din nou când ajungi acasă, pentru că relaţia de cuplu nu mai merge. Poate că nişte şedinţe de consiliere te-ar ajuta. Gândeşte-te doar...

Săgetător

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Săgetător

Atmosfera de la locul de muncă s-ar putea încinge azi, când un nou coleg super sexy îşi va face apariţia la tine în birou. Păstrează-ţi calmul şi nu încerca să-l cucereşti chiar din prima zi... nu va pleca nicăieri!

Capricorn

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Capricorn

Eşti mai curajoasă ca oricând azi, iar asta înseamnă că nu îţi vei mai asuma riscuri inutile, ci vei avea curaj să spui cu toată inima, şi cu toată gura, NU, atunci când cineva o să încerce să profite din nou de bunătatea ta.

Vărsător

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Vărsător

Vorbeşte cu partenerul de cuplu şi vedeţi ce scârţâie în relaţia voastră, pentru că ar fi păcat să nici nu încercaţi măcar să îmbunătăţiţi situaţia. Se poate... nu uita că orice se poate, mai ales când la mijloc stă dragostea adevărată!

Peşti

Horoscopul zilei de 21 august 2017 - Peşti

Azi o să ai o zi haotică, care s-ar putea încheia chiar şi cu un mic accident din păcate, aşa că ai mare grijă ce faci şi cum acţionezi în situaţiile de criză. Astrele te supun la un test. Dacă o să-l treci sau nu... rămâne de văzut!