Horoscopul zilei de 21 aprilie 2019

Berbec

Te-ai putea hotărî azi să faci o schimbare în viața ta. Un program de exerciții, un curs de perfecționare ori pur și simplu niște reprize de alergat în parc s-ar putea număra printre opțiunile tale.

Taur

Azi ai putea participa la o petrecere, o adunare în familie sau între prieteni, iar cu această ocazie ți-ai putea da seama de niște lucruri... E posibil să vrei să schimbi ceva în viața ta cât de curând.

Gemeni

Ai nevoie de susținere din partea apropiaților într-o privință ce ține până la urmă de sănătatea ta. Însă chiar și fără această dorită susținere, tu ți-ai putea schimba prioritățile.

Rac

Azi te relaxezi și încerci să reflectezi asupra unor lucruri complicate din viața ta. Ai nevoie de liniște și de răbdare, și nu ar trebui să intri în panică dacă nu poți lua decizii imediat.

Leu

Simți că a venit timpul să-ți ceri scuze pentru comportamentul tău impulsiv, pentru a putea relua o legătură cu o persoană dragă. Orgoliul însă nu te lasă să faci asta. Cântărește bine lucrurile.

Fecioară

E timpul să accepți că nu îi poți schimba pe cei din jur, dar te poți schimba pe tine. Asta te-ar putea determina să accelerezi lucrurile și să începi să ai altă perspectivă asupra situației.

Balanţa

O zi liniștită în prima parte și destul de agitată după prânz. Încearcă să nu te superi imediat ce o persoană face niște glume proaste, mai ales dacă e vorba de un context legat de o petrecere.

Scorpion

Ai putea face un drum azi, deși nu îți doreai asta, pentru a ajuta pe cineva. Când vine vorba de astfel de gesturi nu prea stai pe gânduri, iar asta e una dintre multele tale calități.

Săgetător

Primești vești bune legate de o schimbare pe care vrei s-o faci în casa ta sau chiar cu casa ta. Poate cineva îți dă un pont legat de un apartament, dacă asta cauți, ori se oferă să-ți facă rost de mobilă la preț redus.

Capricorn

Sunt șanse mari să te confrunți cu mici neplăceri în sectorul sănătății azi. O răceală, o durere de cap sau de dinți ți-ar putea strica ziua, dar nu prea ai ce face...

Vărsător

Te bucuri când cei din jur te înțeleg, te susțin, te felicită, iar azi e una din acele zile. Ai toate șansele de a avea o zi grozavă, care s-ar putea încheia la o petrecere.

Peşti

Azi nu ai vrea să faci altceva decât să dormi, să te relaxezi, să citești sau să te uiți la TV, dar obligațiile te-ar putea scoate din casă. Asta e, o să vezi că te vei distra în cele din urmă.