Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Berbec

O zi ca oricare alta ți-ar putea aduce o surpriză de zile mari, mai ales dacă ai încredere în prietenii tăi apropiați și mergi într-un loc în care aceștia te invită spre seară. Pregătește-te de o întâlnire emoționantă.

Taur

Străduiește-te să reziști tentațiilor azi, pentru că altfel s-ar putea să te trezești cu o gaură de proporții în buget. Orice ți-ai dori, mai poate suporta amțânare. Ai mare grijă pe ce cheltuiești banii.  

Gemeni

Încearcă să uiți de momentele neplăcute întâmplate recent și străduiește-te să mergi mai departe. Chiar dacă nu e ușor, nu e bine să rămâi prinsă în trecut. Ce-a fost a fost, iar acum noi experiențe te așteaptă.

Rac

E o zi ca oricare alta, o zi în care te ocupi de organizat diverse lucruri și de pus la punct anumite planuri. Ai mari șanse de a reuși să prinzi o ofertă pentru o vacanță azi, în cazul în care căutai așa ceva.

Leu

Te surprinde și pe tine ziua de azi, pentru că vine la pachet cu o veste excelentă legată de bani. Cineva care îți datora de multă vreme o sumă de bani, azi vine pe neașteptate și ți-o returnează. Nici nu vei știi ce să cumperi mai întâi.

Fecioară

Azi încerci să renunți la prejudecăți și să ajuți o persoană cu care în mod normal nici nu ai vorbi. Ai să vezi cât de bine te vei simți când acel om îți va mulțumi. Ai o lecție de învățat din asta, să știi.

Balanţa

Orice ți-ai dori, azi ai șanse să primești. Atât de bine te tratează astrele. Ai grijă să-ți dorești însă lucruri pozitive, constructive... nu răzbunare. Pregătește-te pentru niște surprize!

Scorpion

Primești o veste importantă azi, legată de familie sau de prieteni. O să aibă loc un eveniment major, eveniment la care ai fost și tu invitată și care îți face inima să-ți tresară de bucurie.

Săgetător

Azi ai risc de certuri, așa că fii atentă cu cine te cerți și mai ales de ce. S-ar putea să fie o prostie. Mai bine faci un compromis și te retragi din orice conflict ar apărea la orizont.

Capricorn

Azi ai o întâlnire importantă cu o persoană care își va pune amprenta pe viitorul tău, fie că tu realizezi asta sau nu. Orice ar fi, comportă-te ca de obicei și lasă-te surprinsă de cadourile din partea astrelor.

Vărsător

Cineva îți oferă o mână de ajutor într-un moment în care aveai cea mai mare nevoie de asta. Învață de aici să oferi și tu, la rândul tău, tot ce poți atunci când cineva necunoscut se află în dificultate.

Peşti

Astrele îți scot în cale azi un om de la care ai multe de învățat, chiar dacă tu nu știi asta încă. Orice persoană ai cunoaște azi, șansele să rămâneți prieteni mult timp de acum încolo sunt foarte mari, așa că ai grijă la ceea ce spui.