Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019

Berbec

Nimic din ceea ce ai în plan astăzi nu te mulțumește și nimic din ceea ce trebuie să faci la muncă nu te motivează. Fii pe cât posibil de răbdătoare.

Taur

Planul financiar făcut nu se potrivește cu realitatea și cel mai probabil va trebui să scoți din buzunar o sumă de bani pentru care nu erai pregătită.

Gemeni

Starea de spirit este una bună și reușești astăzi să obții tot ceea ce-ți dorești prin dialog și negociere atentă. Totuși, nu te entuziasma prea tare!

Rac

Ai tedința de a-i critica dur pe cei din jur din cauza faptului că ești nemulțumită de ceea ce vezi. Nu încerca să corectezi situații prin impunere pentru că autoritatea îți poate fi luată în derâdere azi.

Leu

Se întrevăd probleme cu banii. Posibile plăți care nu se pot onora și încasări care întârzie ca urmarea necorectitudinii de care dau dovadă ceilalți, posibil colaboratori sau datornici.

Fecioară

Posibile conflicte pot lua naștere la locul de muncă sau în afaceri, iar acestea vor viza încălcarea unei autorități, a unei reguli, legi, fie din partea ta, fie din partea șefilor sau colaboratorilor. Atenție la imaginea profesională!

Balanţa

Poți primi laude la locul de muncă și cineva din conducere te poate remarca. Profită de acest context pentru a-ți expune cele mai înalte obiective profesionale.

Scorpion

Poți primi vești bune legate de un credit, de o sumă de bani, de un demers financiar pe care l-ai întreprins și pentru care ți-ai făcut griji până acum. Cel puțin, parțial, situația se va rezolva.

Săgetător

Se întrevăd conflicte la locul de muncă cu șefii și superiorii și nu este momentul să ieși în față și să-ți expui punctul de vedere. Amână discuțiile pe teme sensibile până săptămâna viitoare.

Capricorn

Puterea cu care-ți susții astăzi cauza, scopul va fi de neclintit și va pune pe pauză pe cei din jur care nu vor ști cum să reacționeze în fața ta.

Vărsător

Este o zi bună pentru a-ți demonstra iubirea față de parteneri și preocuparea față de copii. Sunt susținute distracțiile și activitățile în cuplu.

Peşti

Poți intra în conflicte serioase pe tema banilor și cel mai probabil familia sau o persoană apropiată va fi ținta. Posibil ca cineva să încerce să te păcălească cu o sumă de bani.