Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Berbec

Te așteaptă o zi plină de momente interesante, iar cel care te-ar putea impresiona cel mai mult ar putea fi momentul în care partenerul de cuplu îți va pune o întrebare ce ți-ar putea schimba viața.

Taur

Azi încerci să le faci tuturor pe plac, dar asta o să se termine cam pe la amiază, pentru că remarci că unii dintre colegii de muncă încep să profite de bunătatea ta și asta nu-ți place deloc.

Gemeni

Primești vești bune despre o rudă, iar asta îți înseninează ziua. S-ar putea chiar să te hotărăști să îi faci și o vizită, pur și simplu, pentru a te asigura că totul e în regulă.

Rac

Azi privești lucrurile cu optimism, poate mai mult ca oricând, și uiți de toate problemele. Dacă oricum nu le poți soluționa, ce rost are să îți tot faci griji?... E o atitudine bună, să știi.

Leu

Vești îmbucurătoare vin azi pentru tine de la locul de muncă de unde afli că ai fost propusă pentru o poziție de conducere sau de lider în cadrul unei echipe. Ai toate șansele să primești și mai mulți bani odată cu asta.

Fecioară

Orice ai face azi, nu te mai gândi la foste iubiri, pentru că asta o să te macine și mai mult și nici nu o să te poți concentra la lucrurile pe care le ai de făcut zilele astea. Așa că trăiește în prezent, e cel mai important.

Balanţa

Te străduiești să îți ții emoțiile sub control azi, dar chiar și cel mai mic stimul le poate dezlănțui și te poate pune într-o poziție vulnerabilă în fața celor din jur. Încearcă să te calmezi cumva.

Scorpion

Uită de griji. Chiar de la prima oră a zilei ai putea primi o sumă mare de bani, care îți va lua gândul și de la muncă, și de la probleme. Acum nu te mai gândești decât la week-end și la cum ai putea cheltui acești bani.

Săgetător

E o zi bună, în care nu sunt însă încurajate proiectele pe termen lung. Concentrează-te la ceea ce ai de făcut acum, în prezent, și lasă planurile de viitor pe altă zi.

Capricorn

Orice ai face azi, nu pleca la drum lung și nu fă promisiuni. Nu sunt deloc favorizate aceste aspecte. Altfel, ai toate șansele să ai o zi bună, cu mici realizări și discuții foarte interesante cu cei din jur.

Vărsător

Primești o veste importantă care te face să speri la viitor, la niște planuri pe care le abandonasei, dar care îți revin acum în minte. Te gândești la cum ar fi să faci niște schimbări în viața ta... niște schimbări majore.

Peşti

Ai nevoie de ceva nou în viața ta, de o aventură, de o ieșire, de orice inedit. Te-ai cam plictisit, iar rutina te enervează la culme. Te apuci să întrebi în stânga și-n dreapta să vezi cum ies și alții din problema asta, poate chiar vor avea sugestii pentru tine.