Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Berbec

Astăzi ai toate șansele să ai o zi foarte obositoare. Din păcate, astrele nu sunt de partea ta și se pare că toată lumea va vrea câte ceva de la tine. Încearcă să rezolvi tot ce ai de făcut pe rând, nu te apuca de mai multe sarcini în același timp, pentru că riști să nu duci la bun sfârșit nici una dintre ele.

Taur

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Taur

Ziua de azi se anunță a fi una plină de emoții pentru tine. Cineva din trecut te contactează pentru a-ți da o veste. Fie că aceasta este bună, fie că nu, emoțiile te vor cuprinde și vei simți asta până seara târziu. Sunt șanse să și plângi puțin, mai ales dacă ești o fire mai sensibilă.

Gemeni

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Gemeni

Azi te preocupă toată ziua o problemă care are legătură cu casa ta. Chiar dacă nu prea ai ce face în acest sens, o să-ți faci griji întreaga zi și stresul nu te va lăsa să-ți vezi de serviciu, așa cum ar trebui. Mai bine faci cumva și pleci mai devreme, pentru a rezolva acea problemă, dacă nu vrei să îți mai faci atâtea griji.

Rac

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Rac

Fluturașii iubirii apar în viața ta atunci când te aștepți cel mai puțin. E posibil să te îndrăgostești la prima vedere azi, de o persoană necunoscută, în niște circumstanțe cu adevărat ciudate - poate la coadă la bancă, poate chiar într-un supermarket sau, de ce nu, la locul de muncă.

Leu

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Leu

Ziua de azi îți aduce dureri de cap, din cauze financiare. E posibil să rămâi fără bani mult mai devreme decât te așteptai și să ai nevoie de un împrumut sau de un avans din salariu. Vorbește cu un prieten apropiat și vezi dacă poți face rost de la o persoană de încredere, pentru a evita stresul unui împrumut de la bancă.

Fecioară

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Fecioară

Cine nu riscă, nu câștigă! Asta ai în cap toată ziua azi, deși riscurile pe care vrei să ți le asumi tu sunt foarte mari, iar șansele de reușită... mici! Mai bine nu lua nicio decizie importantă astăzi, nu e o zi bună pentru asta. Mai gândește-te un pic și vezi dacă îți vine vreo idee mai bună!

Balanţa

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Balanță

Astrele îți sunt favorabile azi, mai ales din punct de vedere sentimental. E posibil să te îndrăgostești de cineva sau, dacă ești într-o relație serioasă deja, să fii surprinsă de partenerul de cuplu în cel mai plăcut mod, cu un inel și o întrebare... Spre seară, ai motiv de sărbătoare, așa că e posibil să petreci undeva în oraș!

Scorpion

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Scorpion

Șansele ca ziua de azi - una foarte proastă, de altfel - să se transforme într-o zi minunată sunt foarte mari, chiar dacă nu îți vine să crezi. Dacă de dimineață nivelul de stres și agitație îți atinge cote maxime, seara o să te găsească cu zâmbetul pe buze, în mijlocul petrecerii.

Săgetător

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Săgetător

Îți faci planuri pentru o vacanță scurtă, dar pe care o așteptai de multă vreme. Poate fi vorba chiar și de o deplasare de o zi. Important este că o să fii alături de niște persoane dragi și că entuziasmul vostru e la cote maxime. Ai multă energie azi și îi molipsești și pe cei din jur cu ea.

Capricorn

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Capricorn

Te gândești serios la o schimbare profesională, în cu totul alt domeniu, sau cel puțin la un alt job. Azi ai multe pe cap la locul de muncă, dar cumva reușești să le faci pe toate și îți mai rămâne și puțin timp de stat la bârfă cu colegii. Ești într-o perioadă bună a vieții tale, iar asta se vede pe chipul tău.

Vărsător

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Vărsător

Azi ai șanse mari să câștigi o sumă de bani la care nu te așteptai. Poate fi vorba de un împrumut pe care cineva ți-l returnează sau de niște bani pe care îi găsești pe stradă. Oricum ar fi, asta te va face foarte fericită și îți va readuce zâmbetul pe buze!  

Peşti

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017 - Pești

Sunt mari șanse ca azi să ai parte de o ceartă destul de urâtă, cu cineva de la locul de muncă. E foarte posibil ca tu să declanșezi această ceartă, așa că ai mare grijă ce spui și cum te comporți. Încearcă mai întâi să rezolvi conflictul cu vorba bună, așa cum este normal, nu te arunca din prima la ceartă!