Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Berbec

În sfârșit, a venit timpul relaxării! Azi nu ai chef să faci nimic, fugi de toate responsabilitățile, iar ascunzătoarea ta preferată este... patul! O să dormi, o să citești sau o să vezi filme, o să uiți pur și simplu de săptămâna aceasta grea.

Taur

Astăzi acorzi timp familiei și prietenilor. Te bucuri de o zi de toamnă plină de romantism, o zi în care nu te mai gândești la nimic legat de muncă, la nicio responsabilitate, o zi doar pentru tine și pentru cei dragi ție.

Gemeni

Astăzi plănuiai să ai o zi relaxantă, o zi în care să-ți reîncarci bateriile, dar știi cum e... planurile nu funcționează mereu. Cineva o să îți dea ziua peste cap, o să te agite și o să te enerveze. Ai noroc că totul se încheie până la căderea serii.

Rac

Te bucuri de o zi destul de relaxantă, însă nu uiți de lucrurile pe care le-ai tot amânat săptămâna aceasta, lucruri care țin de partea administrativă a căminului tău. Chiar dacă ai fi preferat să nu faci nimic întreaga zi, o să vezi că vei avea timp și pentru odihnă.

Leu

Fie că ai plănuit o evadare din oraș pentru azi, fie că e vorba doar de o întâlnire cu niște prieteni la masă sau la cinema, azi o să te distrezi și o să râzi foarte mult. Aveai nevoie de o astfel de zi pentru a-ți reîncărca bateriile, așa că bucură-te cât poți de mult.

Fecioară

O zi de sâmbătă ca-n povești! De asta te vei bucura azi, de dimineață și până seara! Să nu te surprindă faptul că o să te întâlnești cu oamenii potriviți, în locurile potrivite, total accidental. Astrele ți-au pregătit o mulțime de surprize!

Balanţa

Bucură-te de această zi în care pasiunea ta este cea mai importantă. Indiferent de ceea ce îți place să faci în timpul liber, azi o să-ți acorzi acest timp și o să uiți de absolut toate grijile. Este o zi super relaxantă!

Scorpion

Orice ai face azi, concentrează-te pe ceea ce îți place ție și nu mai ține cont, în primul și-n primul rând, de nevoile altora. E în regulă să îi ai și pe ei în vedere, dar încearcă să nu te mai pui tu mereu pe ultimul loc.

Săgetător

Șansele ca azi să ți se împlinească toate planurile sunt destul de mici pentru că ai fi vrut să participi la un eveniment în aer liber sau să mergi undeva, într-o excursie, dar vremea nu ține cu tine. Planurile îți vor fi date peste cap, așadar.

Capricorn

Te bucuri de o apropiere față de familie și de partenerul de cuplu. Petreceți mult timp împreună și faceți niște activități relaxante. O să ai o zi bună și pe lângă asta sunt șanse mari să primești și niște vești excelente.

Vărsător

Astăzi sunt șanse mari să primești oaspeți, să petreci multe ore în compania unor prieteni sau a unor rude și să vă petreceți ziua povestind diverse lucruri. E o zi bună pentru socializare mai ales, dar și pentru cunoscut oameni noi.

Peşti

Astăzi n-o să ai chef de nimic. Oboseala de peste săptămână s-a tot acumulat, iar azi nu vrei altceva decât să te relaxezi, să dormi mult și să petreci timpul în prajma oamenilor pe care îi iubești. O zi liniștită.