Horoscopul zilei de 20 octombrie 2017

Berbec

Ziua de azi se anunță a fi una extrem de interesantă pentru tine, cel puțin în sectorul amoros. Cineva îți face ochi dulci și, chiar dacă nu te gândeai până acum la o aventură, cu atât mai puțin la o relație, începe să îți surâdă gândul unei legături amoroase.

Taur

Ziua de azi este pentru tine una foarte norocoasă. Poate chiar ar trebui să participi la Loto sau la vreun concurs, pentru sunt șanse mari să câștigi ceva, oricât de mic ar fi premiul. Altfel, ai noroc și la bani, și de asemenea, ai șanse să primești mai multe vești bune legate de sănătatea ta sau a cuiva drag.

Gemeni

Când nu credeai că o să se mai arate soarele în viața ta profesională, iată că ceva s-a întâmplat și azi ai șanse mari să primești o ofertă tentantă de colaborare, sau poate chiar un proiect foarte bănos pe care șefii te roagă să lucrezi cu niște oameni aleși de tine. Oricum ar fi e bine, atât din punct de vedere financiar, cât și al carierei.

Rac

Ai o zi frumoasă azi, plină de reușite la locul de muncă și de mici momente de bucurie alături de persoane dragi. Sunt șanse să primești vești bune legate de familie sau de sănătatea cuiva din familie, așa că o să ai un final de săptămână reușit. Poți petrece liniștită în week-end, vei avea ce să sărbătorești.

Leu

Ziua de azi se anunță a fi pentru tine una în care relaxarea are prioritate. Fie că pleci mai devreme de la muncă, fie că îți iei cu totul o zi liberă, o să ai o zi plină de activități relaxante, activități pe sufletul tău, de care aveai mare nevoie, dar pentru care până acum nu aveai timp.

Fecioară

Bucură-te de o zi plină de zâmbete și de momente de apropiere împreună cu câțiva colegi de la locul de muncă. O să-ți dai seama că aveți mai multe în comun decât credeai tu până acum, iar asta vă va lega într-un altfel de mod, mai mult decât profesional.

Balanţa

Ziua de azi înseamnă pentru tine entuziasm și multe planuri de viitor. Cineva o să-ți sădească în minte o idee - poate chiar o idee de afacere - pe care tu o să vrei să o dezvolți pe viitor. Până seara nu te vei mai putea gândi la altceva în afară de asta...

Scorpion

Te așteaptă o zi plină de evenimente fericite. Fie că o să afli câteva vești bune din familie, fie că o să primești niște vești din străinătate, de la prieteni, cert este că aceste vești te vor umple de energie și entuziasm și că vei privi altfel viața după aflarea lor.

Săgetător

Ziua de azi e una importantă pentru tine și sunt șanse mari să o ții minte multă vreme de acum încolo. Ceva important la serviciu ți se va întâmpla azi, ceva care o să-ți schimbe în bine parcursul profesional și e posibil chiar ca evenimentul de azi să-ți aducă o sumă importantă de bani în conturi.

Capricorn

Ziua de azi va fi una plină de distracție pentru tine, pentru că cineva te invită la o petrecere după serviciu, sau la un eveniment și, chiar dacă inițial nu te tentează să mergi, nu vei avea niciun fel de regret apoi că ai acceptat invitația. O să te distrezi cum nu te-ai mai distrat de multă vreme.

Vărsător

Bucură-te de o zi în care toată atenția se îndreaptă asupra ta și numai din motive pozitive. Cei din jur îți vor admira azi ceva - fie că e vorba de ținută sau de o nouă tunsoare, fie că e vorba de atitudinea ta - iar șefii te vor aprecia și ei pentru toată munca din ultima perioadă.

Peşti

Ziua de azi începe destul de prost pentru tine, dar se finalizează în mod neașteptat, în cel mai surprinzător mod, cu distracție, energie și voie bună. O să cunoști într-un alt context o persoană de la serviciu și îți vei schimba total părerea despre ea.