Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2019

Berbec

Stresul de la locul de muncă și sarcinile suplimentare nu te vor lăsa să-ți respecți programul făcut și s-ar putea să devii irascinbilă. Încearcă să te controlezi, mai ales în fața colegilor care abia așteaptă un moment de slăbiciune din partea ta pentru a-ți pune bețe în roate.

Taur

S-ar putea să intri în conflict cu partenerul de cuplu din cauza unei călătorii, unei delegații neașteptate în care trebuie să pleci. Ai grijă cum conduci și verifică toate detaliile înainte de a pleca la drum pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

Gemeni

Dacă ți-ai planificat o călătorie pentru astăzi te sfătuim să o amâni. Nu este cel mai bun și favorabil moment din punct de vedere al contextului astral. Atenție la conflictele cu partenerul de viață care pot degenera.

Rac

Dai dovadă de o capacitate extraordinară de concentrare și de organizare și reușești să-ți îndeplinești cu succes toate sarcinile la locul de muncă. Atenție la unele dialoguri cu colegii care ar putea deveni tensionate.

Leu

Dacă ești în dubiu și nu poți lua o decizie, te sfătuim să le ceri sfatul prietenilor, însă tot va fi nevoie să cântărești în detaliu situația. Ai nevoie de un program mai organizat.

Fecioară

Ai ocazia să finalizezi un proiect pentru care ai muncit mult și superiorii vor aprecia efortul tău. Ai mare grijă, totuși, la dialogul cu colegii de muncă care, din invidie, ar putea să te vorbească pe la spate.

Balanţa

Încearcă să fii mult mai diplomată în dialogul cu cei din jur, în special cu partenerul de viață care s-ar putea să fie deja cu capsa pusă din cauza lipsei de atenție pe care i-o acorzi. Ai grijă la drum, indiferent dacă pleci într-o călătorie sau doar te deplasezi prin oraș.

Scorpion

Ești tentată să intri într-o nouă relație, însă nu ai curajul necesar pentru a lua o edcizie în acest sens. Îți recomandăm să faci pași mici și siguri pentru a nu da greș. Nativii care formează deja un cuplu au ocazia să-și îmbunătățească dialogul cu persoana iubită.

Săgetător

Azi ai ocazia să primești o sumă de bani, fie sub forma unui cadou din partea persoanei iubite, fie sub forma unei moșteniri sau prime de la locul de muncă, însă dacă de curând ai investit bani într-un proiect nu este exclus să primești câștigul aferent.

Capricorn

Ești nerăbdătoare să începi un proiect nou sau să pleci într-o călătorie, însă sfatul nostru este să nu te arunci cu capul înainte, ci să analizezi întocmai detaliile pentru a evita posibilele obstacolele și neplăceri.

Vărsător

Îți faci griji în legătură cu o situație care privește locul de muncă, iar sfatul nostru este să nu iei acum nicio decizie. Așteaptă cel puâin până la finele lunii pentru a face schimbări în carieră.

Peşti

Încearcă să nu-ți mai asumi atât de multe responsabilități la locul de muncă deoarece la capitolul sănătate se întrevede o ușoară sensibilitate și ai putea fi doborâtă.