Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2017

Berbec

O persoană aflată la distanță, poate chiar în străinătate, îți dă o veste bună sau îți face o vizită neașteptată. Începi săptămâna cu spor și voie bună și te axezi pe partea profesională. Dacă alegi să studiezi, o să ai un randament excepțional.

Taur

Nu te simți în largul tău astăzi și ai o stare de nervozitate accentuată de unele discuții cu membrii familiei sau cu partenerul. Ai impresia că toată lumea îți ascunde ceva și le faci reproșuri dure.

Gemeni

Începi săptămâna cu o stare de oboseală generală și sunt posibile și câteva probleme de sănătate. Nu este nimic grav, însă ar fi indicat să te odihnești mai mult și să iei niște suplimente pentru imunizare.

Rac

Încerci să aplanezi un scandal fie la locul de muncă, fie intervii între doi prieteni care se ceartă. Capacitatea ta de a spune lucrurilor pe nume s-ar putea să nu le placa celor din jur. Concentrează-te pe muncă, unde ai de rezolvat niște sarcini importante.

Leu

Cineva din familie îți pune o raspundere mare pe umeri și, inițial, te vei simți speriată și vei crede că nu faci față provocării, însă vei observa pe parcurs că este o sarcină care-ți va aduce multe beneficii.

Fecioară

Este posibil să semnezi niște acte, poate fi vorba de un proiect nou, o investiție sau, poate, un nou contract de muncă. Ziua de astăzi îți este benefică rezolvării chestiunilor administrative și juridice și nu ar fi indicat să le amâni.

Balanţa

Te-ai trezit cu chef de hoinăreală și chiar dacă este prima zi din săptămână, deja îți faci planuri pentru weekend. Cauți oferte și negociezi prețuri astfel încât să te încadrezi în bugetul destinat concediului.

Scorpion

După Luna Nouă din semnul tău care a avut loc sâmbătă și care ți-a pus pe jar anumite aspecte legate de personalitatea ta, a venit momentul să întorci foaia și să te axezi pe partea financiară, pe care, cu calm și răbdare, o poți optimiza. Fii atentă al oportunitățile care ți se arată astăzi.

Săgetător

Începi săptămâna cu o poftă de viață ieșită din comun și energia de care dai dovadă îi va atrage pe toți în jurul tău. Comunici foarte bine astăzi și te poți folosi de acest atu pentru a atrage beneficii pe parte profesională.

Capricorn

Vei fi pusă în fața necesității de a rezolva urgenti niște chestiuni juridice, legate de acte, de patrimoniu, și vei constata că te vei descurca de minune, obținând astfel și suportul unor persoane care pânî acum nu prea ți-au dat crezare.

Vărsător

Cineva îți cere sfatul într-o anumită privință sau te invită în oraș pentru a dezbate un subiect sau pentru a-ți mulțimi pentru ajutorul oferit. Treci printr-o etapă în care comunicarea îți este de real folos în legarea și consolidarea relațiilor de prietenie.

Peşti

Începi săptămâna cu vești bune pe parte profesională. Posibil ca cineva să te fi luat in vizor și să-ți propună un nou proiect care să-ți rotunjească veniturile. Nu este momentul să te dai înapoi, ci trebuie să ai încredere în tine și să vezi situația ca pe o oportunitate de avansare.