Horoscopul zilei de 20 martie 2020

Berbec

Azi Soarele intră în semnul tău și-ți potențează energia timp de o lună. Vei avea parte de determinare în atingerea obiectivelor profesionale, de vitalitate și multă ambiție, dar și de îmbunătățirea stării de sănătate.

Taur

Ești determinată să te desprinzi de trecut, să lași ceva în spate, mai ales o serie de frici și temeri care au pus stăpânire pe tine în ultimul timp. Starea de sănătate se va îmbunătăți simțitor în această perioadă.

Gemeni

Îți vei canaliza energia pentru a comunica cu prietenii, pentru a relua legături, chiar dacă o vei face la distanțăp și prin intermediul internetului. În plus, ești foarte determinată să-ți pui în aplicare niște planuri, niște proiecte îndrăznețe.

Rac

își vei canaliza energia pentru a-ți atinge niște țeluri profesionale. Perioadă bună pentru a te pune în evidență, pentru a ieși în față și pentru a face niște schimbări în carieră.

Leu

Fie îți vei canaliza energia pentru a studia ceva nou, fie te apuci să pui în practică ceea ce deja ai învățat. O zi și o perioadă înfloritoare, profesional vorbind.

Fecioară

Ești foarte determinată să intri în posesia unei sume de bani sau unor drepturi financiare, unei moșteniri, unui bun material, posibil chiar credit. Momente intense în cuplu, în plan sentimental.

Balanţa

Energia ta se va canaliza către relații, fie parteneriate de afaceri, fie povești de iubire. Poți începe o nouă relație, iar dacă deja faci parte dintr-un cuplu, este posibil să te gândești la căsătorie, al următorul pas.

Scorpion

Îți vei canaliza energia către muncă, vei da dovadă de randament și ambiție în îndeplinirea sarcinilor. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil în această perioadă.

Săgetător

Vei intra într-o perioadă în care toată energia o vei canaliza fie pentru a cuceri pe cineva, fie pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu. Atenție la tentația de a intra în aventuri! Ești mult mai determinată să-ți satisfaci niște hobby-uri, pasiuni.

Capricorn

Îți canalizezi energia în familie și în acțiuni care vizează locuința. Poate începe o perioadă în care fie renovezi, fie te muți, fie construieși o casă.

Vărsător

Cheful de comunicare va reveni ușor, ușor și vei putea prin dialog să rezolvi multe situații până acum încâlcite. Perioadă bună pentru negocieri.

Peşti

Vei foarte determinată să-ți îmbunătățești veniturile și-ți vei canaliza energia în scopul găsirii unor soluții care să-ți aducă un ban în plus.