Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Berbec

Zi cu mici probleme de sănătate. Dacă e ceva ce ți se întâmplă foarte rar, nu trebuie să îți faci prea multe griji, dar dacă ai mai avut astfel de neplăceri în ultima perioadă, poate că a venit momentul să mergi la un control de rutină la medic.

Taur

E vremea melancoliei, sau cel puțin așa pare, dacă judecăm după starea ta de spirit de azi. Ar trebui poate să iei niște vitamine sau să-ți revizuiești stilul de viață pentru mai multă energie.

Gemeni

Azi ai toată energia din lume și le-o transmiți și celorlalți. Ești într-o dispoziție bună, iar asta se vede cu ochiul liber. Cei din jur ar putea să bănuiască diverse lucruri despre tine, să te bârfească, dar nici măcar de asta nu-ți pasă.

Rac

O zi ca oricare alta s-ar putea transforma pentru tine într-o mini aventură. Ai grijă pe unde îți lași lucrurile, fii atentă la acte și la portofelul cu bani. Mai bine cu ochii-n patru, decât cu multe regrete după.

Leu

Azi nu ai deloc o zi productivă la muncă, dar ai o zi extrem de prolifică în ceea ce privește planurile de vacanță. Sunt șanse să-ți cumperi chiar și niște bilete de avion sau poate să faci o rezervare undeva.

Fecioară

Îți lipsește pofta de viață și încerci din răsputeri să-ți schimbi puțin programul, dieta, să faci niște modificări în stilul tău de viață, tocmai pentru a avea mai multă energie. Străduiește-te cât poți de mult, e spre binele tău!

Balanţa

Azi ai chef de o activitate ieșită din comun, vrei să faci ceva nebunesc, să încerci ceva nou. Sigur că e un lucru bun faptul că vrei să ieși din zona de confort, dar ai grijă cât de departe mergi... nu îți asuma riscuri inutile.

Scorpion

Nu lăsa pe mâine, ce poți face azi. Acesta ar trebui să fie motto-ul zilei tale de astăzi. Ai nevoie de puțină organizare, pentru că în ultima perioadă ai tot amânat lucruri și deja exagerezi. Acum e momentul să treci la treabă!

Săgetător

Te bucuri mult azi pentru că primești vești bune de la serviciu. Le așteptai de ceva vreme, așa că nu vin ca o surpriză neapărat, dar inevitabil îți înseninează ziua. Pe lângă aceste vești, ai putea avea parte și de un mic flirt.

Capricorn

Ieși din zona de confort și accepți o provocare neobișnuită. Privești totul cu optimism, deși în sinea ta ți-e frică de schimbări. Sunt șanse mari să faci rost și de niște bani în plus.

Vărsător

Orice s-ar întâmpla azi, ai grijă să nu semnezi acte înainte de a citi totul cu mare atenție. Riști să fii păcălită într-o privință și să pierzi mulți bani din această cauză.

Peşti

Azi reiei niște legături mai vechi și te întorci într-un loc cu mulți oameni cunoscuți - poate chiar te întorci la un loc de muncă, fie definitiv, fie în vizită. Spre seară, veștile bune se țin lanț.