Horoscopul zilei de 20 martie 2018

Berbec

Azi te străduieşti să rezişti stresului, să accepţi că pur şi simplu e o zi mai agitată şi mai nebună ca oricare alta, dar cu greu faci faţă. La serviciu, toată lumea pare că vrea câte ceva de la tine, acasă familia se agită pentru un eveniment, iar partenerul de cuplu trece printr-o problemă... e o zi complicată.

Taur

Dragostea îţi dă bătăi de cap azi, iar asta te afectează inclusiv pe plan profesional. Nu pot să te concentrezi deloc pe ceea ce ai de făcut. Poate că ar trebui să vorbeşti deschis cu partenerul de cuplu şi să găsiţi împreună o soluţie.

Gemeni

Ai probleme cu banii, dar asta e numai vina ta. Dacă până acum ai cheltuit necugetat, impulsiv şi ai cumpărat o mulţime de lucruri de care nu aveai neapărată nevoie, acum îţi dai seama că ar fi trebuit să pui şi nişte bani deoparte... Va trebui să recurgi la un împrumut azi.

Rac

Azi planifici un drum, o vacanţă, o plecare... O să ai multe de pus la punct, dar până atunci va trebui să rezolvi ceva pentru la serviciu. Şefii sunt cu ochii pe tine, aşadar ai mare grijă cum acţionezi.

Leu

Astăzi ai toate şansele să primeşti o veste bună legată de locul tău de muncă. Fie că e vorba de o mărire de salariu, fie că şefii te promovează, o să fie o zi pe care nu o vei uita prea curând, pentru că ai muncit mult pentru acest moment.

Fecioară

Azi faci tot posibilul să-ţi impresionezi şefii, dar s-ar putea ca eforturile tale disperate să treacă neremarcate, pentru că altcineva îşi asumă creditul muncii. O să te enerveze la culme acest lucru, dar într-un final o să decizi că a venit momentul să iei atitudine. Până la urmă va fi bine, ai să vezi.

Balanţa

Chiar dacă nu îţi dai seama, ziua de azi te va marca la un nivel profund. O să cunoşti o persoană care ţi-ar putea marca viitorul, dar tu nu vei ştii deocamdată acest lucru. Astrele îţi pregătesc nişte surprize de zile mari.

Scorpion

Azi o să treci printr-o suferinţă interioară destul de mare. Ceva se întâmplă în viaţa ta, ceva destul de neplăcut, dar nu vrei să vorbeşti cu nimeni despre asta, drept urmare vei suferi în tăcere... Vor veni şi zile mai bune, nu-ţi face griji.

Săgetător

Te supără o problemă de sănătate, a ta sau a cuiva drag, şi încerci să găseşti cele mai bune soluţii azi, dar problema cea mai mare este că banii te limitează. O să faci tot posibilul să găseşti o rezolvare, dar nu e atât de simplu precum credeai.

Capricorn

Azi ai impresia că toată lumea e împotriva ta. Te străduieşti să faci tot ceea ce tu crezi că e mai bine, dar eforturile tale sunt în zadar. Nu e o zi bună pentru proiecte importante, pentru decizii majore sau pentru drumuri lungi. Azi va trebui să ai grijă la absolut tot ceea faci, pentru că ai şi un risc major de accidente.

Vărsător

O veste bună, venită încă de la primele ore ale dimineţii, îţi înseninează ziua. O să vrei să le spui tuturor despre ceea ce ţi se întâmplă, o să ai un zâmbet larg pe faţă şi o să radiezi pur şi simplu de fericire.

Peşti

Ziua de azi e o zi specială. O persoană îţi mărturiseşte că are sentimente pentru tine, sentimente puternice, pe care până acum le-a ascuns de teamă sau de ruşine, dar acum că ştii asta, o să vezi altfel lucrurile. O să te emoţioneze puternic această mărturisire.