Horoscopul zilei de 20 mai 2020

Berbec

Azi ai șanse mari să renegociezi un contract, să faci o tranzacție profitabilă sau să iei atitudine într-o situație, să vociferezi. Ești susținută în dialog și te poți face remarcată prin ceea ce spui.

Taur

Zi bună pentru reorganizarea bugetului, pentru renegocierea unor condiții financiare sau termeni de contract. Ai mari șanse să-ți valorifici un talent dacă-ți dorești cu adevărat.

Gemeni

Soarele îți activează începând de astăzi și până pe 20 iunie zodia și îți aduce energie, determinare în atingerea planurilor propuse, chef de viață, dar și de socializare și flirt. Zi bună pentru a cunoaște oameni noi și a lega noi prietenii.

Rac

Te poți confrunta cu unele stări de irascibilitate, nervozitate care pot conduce la insomnii. Cel mai probabil ai de-a face iar cu o situație, un gând din trecut. Amintirile te pot năpădi dacă nu le ții sub control!

Leu

Prietenii sunt centrul Universului tău și azi ai chef de stat la povești, de depănat amintiri. Este o zi bună să cunoști noi persoane și să ieși în evidență cu un proiect, să-l scoți la lumină.

Fecioară

Te poți afirma și impune cu multă ușurință într-un domeniu profesional, poți găsi mijloacele prin care să-ți atingi un țel, te poți pune în valoare în cariera prin dialog sau printr-o negociere.

Balanţa

Te apsionează foarte mult sfera culturală, religioasă și cauți să dai un sens rațional spiritualității, să descoperi ce este în spatele unor situații care ți s-au întâmplat sau pe care le trăiești în prezent.

Scorpion

Pofta unei aventuri, dorința de a trăi ceva intens în plan intim te poate scoate din monotonia ultimelor zile și te poate face să iei atitudine. Posibile nemulțumiri financiare.

Săgetător

Îți canalizezi energia către zona de cuplu și dorința de a iubi, de a sta în brațele partenerului este foarte mare, intensă. Cei  căsătoriți reaprind pasiunea în relație.

Capricorn

Muncă și iar muncă, cam asta este definiția zilei de azi. Reușești totuși să-ți pui ordine în ideile profesioanale și să iei decizii bune legate de activitățile zilnice.

Vărsător

Tendința e a intra într-o nouă relație este foarte mare, însă nu este și momentul oportun. Mai bine reanalizează-ți sentimentele și atitudinea față de relații și vezi ce trebuie schimbat. Cei care sunt parte a unui cuplu transmit multă energie și dorință partenerului. Zi bună pentru activități creative, artistice, interpretative și sportive (distractive).

Peşti

Te implici în niște situații de familie sau care au legătură cu locuința. Îți vin niște idei, dar îți consumi și din energie.