Horoscopul zilei de 20 mai 2019

Berbec

Este o zi favorabilă pentru a purta discuții legate de bani și ar fi chiar indicat să încerci să-țe reorganizezi cheltuielile.

Taur

Este o zi favorabilă pentru discuții lămuritoare cu persoana iubită, dar și cu partenerii de afaceri. Poate trebuie revizuite niște clauze contractuale care nu-ți sunt benefice.

Gemeni

Persoana iubită te poate invita în oraș sau chiar într-o scurtă vacanță, însă gândul tău, se pare, este doar în zona profesională.

Rac

Dacă nu te mai simți bine la locul de muncă este momentul fie să-ți cauți altceva, fie să încercă să rezolvi acele situații care te incomodează.

Leu

Ziua tew azi îți aduce bucurie și momente de împlinire în cuplu, în relația cu copiii și, la modul general, în familie. Profită din plin!

Fecioară

Dacă te gândești să te apuci de curățenie, de reamenajat locuința sau chiar de extins curtea, astăzi ai toate șansele să-și pui planul în aplicare.

Balanţa

O veche cunoștință, probabil care locuiește peste hotare, îți poate face o bucurie, fie o vizită surprinzătoare, fie o convorbire telefonică neașteptată.

Scorpion

Este o zi favorabilă pentru a-ți cere drepturile financiare. Dacă este vorba de o renegociere a salariului, încearcă să fii diplomată.

Săgetător

Este o zi în care optimismul și energia ta ating cotele cele mai înalte. Folosește-te de contextul astrologic pentru a demara niște planuri pe care le-ai tot amânat.

Capricorn

Evită pe cât posibil dialogurile tensionate cu cei din jur. Nu este un moment bun pentru a clarifica situații sau pentru a cere explicații.

Vărsător

Niște prieteni te pot lua prin surprindere într-un mod plăcut. Fie primești o invitație în oraș, fie o mică atenție, un cadou mult dorit.

Peşti

La locul de muncă ești hotărâtă să iei frâiele în mâini și să dai dovadă de eficiență. Vrei să demonstrezi tuturor capacitățile tale profesionale.